Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Μαγιόρκα και γκολ στο Γιουρόπα

Μαγιόρκα και γκολ στο Γιουρόπα

Ολοκληρώνεται απόψε ένα γεμάτο ευρωπαϊκό τριήμερο, με την 1η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Αγώνες από πολλά πρωταθλήματα στο υπόλοιπο κουπόνι.

Στην Ελβετία, η Γιουνγκ Μπόις υποδέχεται τη Ρόμα για τον 1ο όμιλο. Πρόκεται για δύο φύσει επιθετικές ομάδες. Μάλιστα, η γηπεδούχος «μετρά» 3 Over σε ισάριθμα φετινά ματς στη διοργάνωση (προκριματικά). Αποφεύγουμε το σημείο και επιλέγουμε τα πολλά τέρματα. 

Στην Γλασκώβη, η Σέλτικ φιλοξενεί την Μίλαν για τον 8ο όμιλο. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν αντίδραση, μετά την ήττα στο τοπικό ντέρμπι «μίσους» από τη Ρέιντζερς στο πρωτάθλημα (2-0). Αντίθετα, οι «ροσονέρι» επικράτησαν στο ντέρμπι της «συμπολίτισσας» Ιντερ (2-1) και «μετρούν» το απόλυτο (4 στα 4) στο Καμπιονάτο! Δεν ταξίδεψε στην Σκωτία ο «πολύτιμος» Τσαλχάνογλου, πιθανές αλλαγές από τον τεχνικό Πιόλι. Πάμε με τα «2-3 γκολ». 

Στον 6ο όμιλο, η Νάπολι αντιμετωπίζει την Αλκμααρ. Οι «παρτενοπέι» προέρχονται από την σπουδαία εντός έδρας νίκη επί της Αταλάντα (4-1) στο πρωτάθλημα. Με επτά απουσίες λόγω κορωνοϊού, ταξίδεψαν στην Ιταλία οι Ολλανδοί. Συνδυάζουμε τον «άσο» με το Over. 

Εμβόλιμη αγωνιστική στη Β’ Ισπανίας. Η Μαγιόρκα «τρέχει» αήττητο σερί 5 αγωνιστικών, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ στο ίδιο χρονικό διάστημα! Παίζει εντός έδρας με την Αλμπαθέτε, η οποία… έρχεται από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους. 

Τέλος, στον 7ο όμιλο, δύσκολη δοκιμασία περιμένει την ΑΕΚ στην έδρα της Μπράγκα. Με πολλές και σημαντικές απουσίες ταξίδεψε η «Ενωση» στην Πορτογαλία. Η γηπεδούχος είναι επιθετική ομάδα, με ποιότητα από την μέση και μπροστά, αλλά «πονάει» στα μετόπισθεν. Αξίζει το ρίσκο στα πολλά γκολ. 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΔΥΑΔΑ

828 19.55 ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΡΟΜΑ OVER 1,65

872 22.00 ΣΕΛΤΙΚ – ΜΙΛΑΝ 2-3 G 1,92

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ

831 19.55 ΝΑΠΟΛΙ – ΑΛΚΜΑΑΡ 1 & OVER 1,75

858 20.00 ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ 1 2,10

870 22.00 ΜΠΡΑΓΚΑ – ΑΕΚ OVER 2,00

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.