Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Δυάδες σε σημεία και τέρματα!

Δυάδες σε σημεία και τέρματα!

Η πρεμιέρα των ομίλων σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα ανήκει στο «παρελθόν». Πάμε να δούμε τις επιλογές μας από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Στην Μπουντεσλίγκα, η αναμέτρηση της Στουτγάρδης με την Κολωνία, «ανοίγει» το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής. Η γηπεδούχος προέρχεται από την σπουδαία νίκη επί της Χέρτα στο Βερολίνο (2-0) και διεύρυνε το αήττητο σερί της στις 3 αγωνιστικές. Η φιλοξενούμενη απέσπασε τον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα από την Αϊντραχτ (1-1). Εχει καλή παράδοση στην συγκεκριμένη έδρα, όπου «μετρά» 6 νίκες στις 8 τελευταίες επισκέψεις της. Μπορεί να πάρει αποτέλεσμα.

Στην Πορτογαλία, η Τοντέλα υποδέχεται την Πορτιμονένσε. Η γηπεδούχος παραμένει χωρίς νίκη μετά από 4 αγωνιστικές (απολογισμός 0-2-2). Αντιμετωπίζει απουσίες στην άμυνα, ενώ θα της λείψει και ο βασικός τερματοφύλακας. Η φιλοξενούμενη προέρχεται από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Μαρίτιμο και έχει την ευκαιρία για δεύτερο διαδοχικό «διπλό».

Στο Καμπιονάτο, το παιχνίδι ανάμεσα σε Σασουόλο και Τορίνο, «ανοίγει» την «αυλαία» της 5ης αγωνιστικής. Σε εκπληκτική κατάσταση βρίσκεται η γηπεδούχος, που παραμένει αήττητη, με 3 συνεχόμενες νίκες και 4 γκολ σε κάθε «τρίποντο»! Αντίθετα, η φιλοξενούμενη απογοητεύει, καθώς είναι ουραγός και χωρίς βαθμό μετά από 3 παιχνίδια. Περιμένουμε γκολ και από τις δύο ομάδες. 

Τέλος, στην Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας, η Αστον Βίλα φιλοξενεί τη Λιντς. Οι «χωριάτες» έρχονται με φόρα, μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Λέστερ (1-0). Αντίθετα, τα «παγώνια» ψάχνουν αντίδραση, μετά την εντός έδρας ήττα από τη Γουλβς με το ίδιο σκορ. Ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζονται οι δύο ομάδες, μας «οδηγεί» στα πολλά τέρματα. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΣΗΜΕΙΑ

130   21.30 ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΚΟΛΩΝΙΑ   Χ2 (Δ.Ε.)    1,70

146   22.30 ΤΟΝΤΕΛΑ – ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ     2       2,20

ΓΚΟΛ

135   21.45 ΣΑΣΟΥΟΛΟ – ΤΟΡΙΝΟ         OVER & G/G       1,75

137   22.00 ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΛΙΝΤΣ OVER        1,73

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.