Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Εδρες με γκολ

Εδρες με γκολ

Γεμάτο πρόγραμμα, πολλές επιλογές. Από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ξεχωρίζει το clasico στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Μπέτις. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε προέρχεται από τη «βαριά» ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ εκτός έδρας από τη Μπάγερν την περασμένη Τετάρτη με 4-0. Εντός συνόρων παραμένει αήττητη (2-2-0) και με την προϋπόθεση πως Μπαρτσελόνα και Ρεάλ παίζουν μεταξύ τους, έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπέτις.

Στην Πορτογαλία, η Πόρτο φιλοξενεί την Ζιλ Βιθέντε, λίγες ημέρες πριν το εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μεσοβδόμαδα ηττήθηκε στο Μάντσεστερ από την Σίτι με 3-1. Η φιλοξενούμενη δεν πείθει πως μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στους «Δράκους». Συνδυάζουμε τον «1», με τα πολλά τέρματα. 

Στην Κύπρο, ο Απόλλωνας εντυπωσιάζει. Η ομάδα της Λεμεσού προέρχεται από 5 διαδοχικές νίκες, παραμένει αήττητος και βρίσκεται σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας. Αντιμετωπίζει την προβληματική Νέα Σαλαμίνα, που είναι ουραγός, με μόλις 1 νίκη. Πάμε με τον «άσο», με τουλάχιστον δύο γκολ στο παιχνίδι. 

Τέλος, στην Πολωνία, θα στηρίξουμε την Βίσλα κόντρα στην Ποντμπεσκίτζιε. Ο σύλλογος της Κρακοβίας «ξέσπασε» την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Σταλ Μιέλετς, με το εμφατικό 6-0 και πέτυχε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Μόλις ένα «τρίποντο» και για την φιλοξενούμενη, που διαθέτει την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Με την έδρα.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ

306   22.00 ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΜΠΕΤΙΣ  1 & OV 1,5 1,95

309   22.30 ΠΟΡΤΟ – ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ       1 & OVER  1,75

ΔΥΑΔΑ

189   16.00 ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜ. – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ       1 & OV 1,5 1,53

190   16.00 ΒΙΣΛΑ ΚΡ. – ΠΟΝΤΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ    1       1,83

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.