Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Γιουβέντους από ημίχρονο

Γιουβέντους από ημίχρονο

Γεμάτο «παγίδες» το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Πολλές ομάδες παίζουν μεσοβδόμαδα ξανά για τη 2η αγωνιστική των ομίλων σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα.

Στη Γ’ Γερμανίας, η Μπάγερν Β’ αντιμετωπίζει την Μανχάιμ. Οι δύο ομάδες σκοράρουν και δέχονται γκολ με σχετική ευκολία, κάτι που αποδεικνύονται από τα τελευταία τους αποτελέσματα. Σκοράρουν αμφότερες. 

Στην Πορτογαλία, η Φαμαλικάο υποδέχεται την Μποαβίστα. Ισορροπημένο παιχνίδι, που λογικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες, όπως… δείχνει και το «σετ» αποδόσεων. Δεν «μπλέκουμε» σε σημείο και ρισκάρουμε στο ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. 

Στο Σαμπιονά, η Μπρεστ φιλοξενεί το Στρασβούργο. Η γηπεδούχος έχει καταγράψει 3 νίκες στα 5 τελευταία παιχνίδια και δείχνει να βρίσκει ρυθμό. Οι φιλοξενούμενοι απογοητεύουν, καθώς προέρχονται από 3 διαδοχικές αποτυχίες. «Ασος», με ενδεχόμενη κάλυψη σε περίπτωση ισοπαλίας.

Στη Σούπερ Λίγκα, δύσκολη δοκιμασία περιμένει την ΑΕΚ στους «Ζωσιμάδες» με τον νεοφώτιστο ΠΑΣ Γιάννινα. Εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων η «Ενωση», αντιμετωπίζει σοβαρές και πολλές απουσίες. Ποντάρουμε στο Goal – Goal. 

«Κλείνουμε» με Καμπιονάτο. Η Κάλιαρι πήρε ψυχολογία μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη με ανατροπή επί της Τορίνο (3-2). Φιλοξενεί την Κροτόνε, η οποία παλεύει όλα της τα παιχνίδια, αλλά υστερεί σε ποιότητα από την αντίπαλό της. Συνδυάζουμε το «1Χ» της διπλής ευκαιρίας, με πολλά τέρματα.

Στην ίδια κατηγορία, η Γιουβέντους έχει θεωρητικά εύκολο έργο απέναντι στη Βερόνα. Η «Κυρία» δεν έχει περιθώρια για απώλειες, μετά την «γκέλα» στην έδρα της Κροτόνε την περασμένη αγωνιστική (1-1). Ακολουθεί το εντός έδρας ματς με την Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει να «καθαρίσει» από νωρίς. Αξίζει το ρίσκο στο «1 ημίχρονο». 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΔΥΑΔΑ 1

358   15.00 ΜΠΑΓΕΡΝ Β’ – ΜΑΝΧΑΪΜ    G/G   1,55

420   19.30 ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ G/G   1,78

ΔΥΑΔΑ 2

378   16.00 ΜΠΡΕΣΤ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ 1 DNB        1,55

421   20.30 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΕΚ G/G   1,75

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ

346   13.30 ΚΑΛΙΑΡΙ – ΚΡΟΤΟΝΕ 1Χ & OVER         2,40

432   21.45 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΒΕΡΟΝΑ  1 ΗΜ.         1,90

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.