Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > «Μισή» η Κουιάμπα

«Μισή» η Κουιάμπα

Η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζει από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Δράση και στις «μικρές» κατηγορίες της Αγγλίας, όπως και στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής.

Στον 2ο όμιλο, η Σαχτάρ Ντόνετσκ έκανε το «μπαμ» στην πρεμιέρα, με «διπλό» στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ! Απόψε αντιμετωπίζει την Ιντερ, στο ουδέτερο Κίεβο. Οι «νερατζούρι» προβληματίζουν με την μέχρι τώρα εικόνα τους, δεν «καθαρίζουν» τα παιχνίδια και το «πληρώνουν», όπως έγινε στην πρεμιέρα με την Γκλάντμπαχ στο Μιλάνο (2-2). Συνδυάζουμε το «1Χ» της διπλής ευκαιρίας, με τουλάχιστον 2 γκολ στο παιχνίδι.

Στον 3ο όμιλο, η Μαρσέιγ υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι. Οι Μασσαλοί ψάχνουν τον πρώτο βαθμό ή βαθμούς στο γκρουπ, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα. Οι «πολίτες» έχουν σοβαρές απουσίες στην επίθεση (Ζεσούς, πιθανότατα και Αγκουέρο), οπότε θα πάνε το ματς στη Γαλλία πιο συντηρητικά. «Πληρώνει» καλά η επιλογή των «2-3 γκολ». 

Στο ίδιο γκρουπ, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Πόρτο. Η ομάδα του Πέντρο Μαρτίνς αν αποφύγει την ήττα, κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης, μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Μαρσέιγ. Οι «δράκοι» στηρίζονται στην έδρα τους, για να «ρεφάρουν» την ήττα της πρεμιέρας. Παίζουμε το «1Χ» της διπλής ευκαιρίας, σε συνδυασμό με Over 1,5 στον αγώνα. 

«Κλείνουμε» με Κύπελλο Βραζιλίας. Πρώτα ματς για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Η Μποταφόγκο φιλοξενεί την Κουιάμπα. Μία κατηγορία χωρίζει τις δύο ομάδες. Η γηπεδούχος στοχεύει να φτάσει ψηλά στον θεσμό, καθώς στο πρωτάθλημα είναι χαμηλά. Η φιλοξενούμενη πρωταγωνιστεί στη Β’ κατηγορία, αλλά αντιμετωπίζει συνολικά 10 απουσίες. Ποντάρουμε στον «άσο». 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΟΝΑ

608 19.55 ΣΑΧΤΑΡ ΝΤ. – ΙΝΤΕΡ 1Χ & OV 1,5 2,40

686 22.00 ΜΑΡΣΕΪΓ – ΜΑΝ. ΣΙΤΙ 2-3 G 2,12

ΔΥΑΔΑ

687 22.00 ΠΟΡΤΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1Χ & OV 1,5 1,53

694 02.30 ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ – ΚΟΥΙΑΜΠΑ 1 1,55

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.