Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Με δύο φαβορί στην Μπουντεσλίγκα

Με δύο φαβορί στην Μπουντεσλίγκα

Γεμάτο παιχνίδια το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Ξεχωρίζουν τα ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι και Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα.

Στη Γ’ Γερμανίας, περιμένουμε σκορ και θέαμα στην αναμέτρηση της Σαάρμπριγκεν με τη Βέχεν. Η γηπεδούχος βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ «μετρά» 6 Over στα 8 τελευταία παιχνίδια. Από 5 διαδοχικά Over προέρχεται η φιλοξενούμενη. 

Στην Τουρκία, στην αγωνιστική ξεχωρίζει το ντέρμπι της Μπεσίκτας με την Μπασακσεχίρ. Με πολλά προβλήματα και απουσίες οι «Μαύροι Αετοί». Η περσινή πρωταθλήτρια ξεκίνησε άσχημα το πρωτάθλημα και δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Παίζουμε το Goal – Goal. 

Περνάμε στην Μπουντεσλίγκα. Η Γκλάντμπαχ φιλοξενεί την Αουγκσμπουργκ. Η γηπεδούχος βρίσκεται σε φόρμα, καθώς πορεύεται με μόλις 1 ήττα σε 6 αγωνιστικές. Αντίθετα, ντεφορμέ είναι η φιλοξενούμενη, που έχει επιδείξει μόνο 1 νίκη στα 5 τελευταία παιχνίδια. «Ασος», με πολλά γκολ. 

Στο Μπίλεφελντ – Λεβερκούζεν, η φιλοξενούμενη έχει το προβάδισμα. Η νεοφώτιστη προβληματίζει, καθώς προέρχεται από 5 συνεχόμενες ήττες. Η φιλοξενούμενη μαζί με τη Βόλφσμπουργκ, αποτελούν τις μοναδικές ομάδες της κατηγορίας που παραμένουν αήττητες. Συνδυάζουμε το «διπλό» με τα πολλά τέρματα. 

Στη Β’ Γαλλίας, η Βαλενσιέν φιλοξενεί τη Ροντέζ. Η γηπεδούχος στηρίζεται στον παράγοντα έδρα, όπου έχει υποστεί μόλις 1 ήττα (3-1-1). Αντίθετα, η φιλοξενούμενη παρουσιάζεται αδύναμη μακριά από το κοινό της, εκεί οπού δεν έχει ακόμα νίκη (0-2-2). Παίζουμε τον «άσο». 

Τέλος, στην Α’ Πολωνίας, ρισκάρουμε στην ισοπαλία στο παιχνίδι της Βάρτα Πόζναν κόντρα στην Βίσλα Κρακοβίας. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κατάταξη, έχοντας «μαζέψει» 10 πόντους μετά το πέρας 9 αγωνιστικών. Ισορροπημένο ζευγάρι. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΔΥΑΔΑ

15.00 ΣΑΑΡΜΠΡΙΓΚΕΝ – ΒΕΧΕΝ OVER 1,75

18.00 ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ G/G 1,60

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ

16.30 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 1 & OVER 2,02

16.30 ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 2 & OVER 2,08

20.00 ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΡΟΝΤΕΖ 1 2,12

21.00 ΒΑΡΤΑ ΠΟΖ. – ΒΙΣΛΑ ΚΡ. Χ 3,05

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.