Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > «2-3 γκολ» σε Αγρίνιο και Πονφερράδα

«2-3 γκολ» σε Αγρίνιο και Πονφερράδα

Στο σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ξεχωρίζουν τα ντέρμπι Νάπολι – Μίλαν, Λίβερπουλ – Λέστερ, Λιντς – Αρσεναλ.

Στην Πολωνία, η Λεχ Πόζναν υποδέχεται τη Ρακόβ. Η γηπεδούχος συμπλήρωσε 3 αγωνιστικές χωρίς επιτυχία, εμφανώς επηρεασμένη και κουρασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ. Η Ρακόβ βρίσκεται σταθερά στην κορυφή της κατάταξης, ενώ «τρέχει» αήττητο σερί 8 αγωνιστικών (απολογισμός 6-2-0). Θεωρούμε πως θα περάσει δύσκολα στο Πόζναν, παίζουμε τον «άσο». 

Στη Γ’ Γερμανίας, ποντάρουμε στο Over στην αναμέτρηση της Λούμπεκ με την Μπάγερν Β’. Η γηπεδούχος προέρχεται από 3 συνεχόμενες νίκες. Η φιλοξενούμενη «μετρά» 2 στο ίδιο χρονικό διάστημα. Σκοράρουν εύκολα και οι δύο.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Λιντς αντιμετωπίζει την Αρσεναλ. Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, χωρίς σκοπιμότητες. Οι «κανονιέρηδες» παραδοσιακά στηρίζονται στην επιθετική τους λειτουργία. Και εδώ τα πολλά γκολ έχουν πολλές πιθανότητες επιβεβαίωσης. 

Στην Ολλανδία, η Αλκμααρ έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην αδύναμη Εμεν. Η γηπεδούχος παραμένει αήττητη (2-5-0). Αντίθετα, η φιλοξενούμενη βρίσκεται σταθερά στην τελευταία θέση της κατάταξης και παραμένει χωρίς νίκη (0-3-5). Ρισκάρουμε στο «1 ημίχρονο». 

Στη Σούπερ Λίγκα, ο αήττητος Αρης δοκιμάζεται στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα. Ντεμπούτο στον πάγκο για τον Τραϊανό Δέλλα. Αποφεύγουμε το «διπλό» και επιλέγουμε τα «2-3 γκολ», σύνολο τερμάτων που καλύπτει πολλά πιθανά σκορ. 

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, θα ακολουθήσουμε το ίδιο σύνολο τερμάτων στην αναμέτρηση της Γρανάδα με τη Βαγιαδολίδ. Η γηπεδούχος είναι δυνατή εντός έδρας (3-1-0), η φιλοξενούμενη αδύναμη μακριά από τη βάση της (απολογισμός 0-1-3). Αποφεύγουμε τον «άσο» και παίζουμε τα «2-3 γκολ». 

Τέλος, στη Σεγούντα Ντιβιζιόν, η Πονφεραντίνα παίζει με τη Σαραγόσα. Η γηπεδούχος έχει μόλις 1 νίκη σε 6 αγωνιστικές, η φιλοξενούμενη συμπλήρωσε 8 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς επιτυχία. «Τριπλή» το παιχνίδι, θα επιλέξουμε και εδώ τα «2-3 γκολ». 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΔΥΑΔΑ

13.30 ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ – ΡΑΚΟΒ 1 1,88

14.00 ΛΟΥΜΠΕΚ – ΜΠΑΓΕΡΝ Β’ OVER 1,57

ΔΥΑΔΑ

18.30 ΛΙΝΤΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ OVER 1,70

21.00 ΑΛΚΜΑΑΡ – ΕΜΕΝ 1 ΗΜ. 1,60

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ

17.15 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ 2-3 G 1,97

19.30 ΓΡΑΝΑΔΑ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ 2-3 G 1,98

22.00 ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ 2-3 G 2,02

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.