Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Goal – Goal στο Τορίνο

Goal – Goal στο Τορίνο

Ολοκληρώνονται απόψε πολλές αγωνιστικές στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ ακολουθεί το επόμενο τριήμερο η 5η και προτελευταία αγωνιστική των ομίλων σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα.

Στη Γ’ Γαλλίας, η 14η αγωνιστική «κλείνει» με την αναμέτρηση της Αβράνς με τη Λε Μαν. Η γηπεδούχος δεν έχει εμφανίσει ισοπαλία εντός έδρας, με απολογισμό 4-0-4. Μάλιστα, είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς «Χ» εντός! Αντίθετα, η φιλοξενούμενη «μετρά» 5 ισοπαλίες σε 7 εκτός έδρας παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα (1-5-1). Ρίσκο στην «μοιρασιά». 

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Μπέτις υποδέχεται την Εϊμπάρ. Η ομάδα της Ανδαλουσίας ψάχνει αντίδραση μετά τη «βαριά» ήττα στο «Σαν Μαμές» από την Μπιλμπάο με 4-0. Είναι το φαβορί απέναντι στους Βάσκους, ωστόσο αμυντικά δεν πείθει για να την εμπιστευτούμε. Πάμε με τα «2-3 γκολ». 

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Λέστερ βρίσκεται μια «ανάσα» από την κορυφή της βαθμολογίας. Οι «αλεπούδες» την περασμένη Πέμπτη εξασφάλισαν την παρουσία τους στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Αντιμετωπίζουν τη νεοφώτιστη Φούλαμ και περιμένουμε σκορ και θέαμα. 

Στο Καμπιονάτο, η Τορίνο παίζει με την Σαμπντόρια. Πρόκειται για δύο ομάδες που διαθέτουν ποιότητα από την μέση και μπροστά, όμως «πονάνε» στην ανασταλτική τους λειτουργία. Σκοράρουν αμφότερες. 

Στην Κύπρο, η ΑΕΚ Λάρνακας ψάχνει μια νέα αρχή. Προέρχεται από 2 συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ωστόσο η πρόσληψη του τεχνικού Αυγουστή, λογικά θα την βελτιώσει. «Μονόδρομος» το «τρίποντο» στο «Δασάκι» της Αχνας κόντρα στον προβληματικό Εθνικό, που συμπλήρωσε 10 αγωνιστικές χωρίς νίκη. 

Τέλος, στη Β’ Ιταλίας, η Βίρτους Εντελα φιλοξενεί την Σπαλ. Οι δύο ομάδες προέρχονται από 2 διαδοχικά «2-3 γκολ». Θα επιλέξουμε το συγκεκριμένο σύνολο τερμάτων και στην αποψινή μεταξύ τους αναμέτρηση. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΟΝΑ

19.15 ΑΒΡΑΝΣ – ΛΕ ΜΑΝ Χ 2,72

22.00 ΜΠΕΤΙΣ – ΕΪΜΠΑΡ 2-3 G 1,95

ΔΥΑΔΑ

19.30 ΛΕΣΤΕΡ – ΦΟΥΛΑΜ OVER 1,63

19.30 ΤΟΡΙΝΟ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ G/G 1,53

ΔΥΑΔΑ

20.00 ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧ. – ΑΕΚ Λ. 2 1,60

22.00 Β. ΕΝΤΕΛΑ – ΣΠΑΛ 2-3 G 1,93

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.