Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Goal – Goal στην Κωνσταντινούπολη

Goal – Goal στην Κωνσταντινούπολη

Η 5η και προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ξεχωρίζει από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Εμβόλιμες αγωνιστικές σε αρκετά πρωταθλήματα από το υπόλοιπο πρόγραμμα.

Στη Γ’ Ιταλίας, η Παλέρμο υποδέχεται την Βιτερμπέσε για τον 3ο όμιλο. Η ομάδα της Σικελίας θέλει να διεκδικήσει φέτος την άνοδο με αξιώσεις. Με «όπλο» την έδρα, μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βιτερμπέσε, που είναι στη ζώνη του υποβιβασμού, με μόλις 1 νίκη σε 7 αγωνιστικές. 

Στη Β’ κατηγορία της Αγγλίας, η Κέμπριτζ φιλοξενεί την Μάνσφιλντ. Η γηπεδούχος παραμένει αήττητη εντός έδρας (4-3-0) και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Η φιλοξενούμενη προβληματίζει, καθώς έχει μόλις 1 νίκη σε 11 αγωνιστικές και βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ποντάρουμε στα πολλά τέρματα.

Στον 8ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπασακσεχίρ αντιμετωπίζει τη Λειψία. Η περσινή πρωταθλήτρια Τουρκίας θέλει μόνο τη νίκη, αν θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη, καθώς είναι ουραγός στο γκρουπ. Οι Γερμανοί ισοβαθμούν με την Παρί Σεν Ζερμέν στη 2η θέση του ομίλου και παλεύουν για την πρόκριση στους «16». Σκοράρουν και οι δύο ομάδες. 

Στη Γ’ Γερμανίας, η Χάνσα Ροστόκ παίζει με την Τουργκουτσού. Η γηπεδούχος έχει καταγράψει 4 G/G στα 6 τελευταία παιχνίδια, 5 στο ίδιο χρονικό διάστημα «μετρά» η φιλοξενούμενη. Γκολ εκατέρωθεν. 

Τέλος, στη Σούπερ Λίγκα, έχουμε την εξ αναβολής αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής, ανάμεσα σε Λάρισα και Αρη. Ισορροπημένο παιχνίδι. Οι Θεσσαλοί είναι χαμηλά στη βαθμολογία, με μόλις 1 νίκη. Οι «κίτρινοι» προέρχονται από την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό και έπεσαν από την κορυφή της βαθμολογίας. «Μοιρασιά». 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

ΔΥΑΔΑ

16.00 ΠΑΛΕΡΜΟ – ΒΙΤΕΡΜΠΕΣΕ 1 1,70

21.45 ΚΕΜΠΡΙΤΖ – ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ OVER 2,00

ΔΥΑΔΑ

19.55 ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ – ΛΕΙΨΙΑ G/G 1,67

20.00 ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ – ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΥ G/G 1,67

ΜΟΝΟ

17.15 ΛΑΡΙΣΑ – ΑΡΗΣ Χ 2,85

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.