Είστε εδώ : Αρχική > Μπάσκετ > Ολυμπιακός : Εκτός για ένα μήνα ο Παπανικολάου

Ολυμπιακός : Εκτός για ένα μήνα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού που αποκόμισε από το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι θα μείνει εκτός για περίπου έναν μήνα.
Οι φόβοι που όλοι είχαν βλέποντας τον Κώστα Παπανικόλαου να πηγαίνει στα αποδυτήρια μετά από ένα χτύπημα που δέχτηκε στην τελευταία περίοδο κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, επιβεβαιώθηκαν.

Η ζημιά που υπέστη ο 30χρονος φόργουορντ είναι σοβαρή και θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα. Πιο συγκεκριμένα, η μαγνητική τομογραφία έδειξε αριστερή προβολή του Α5-Α6 δίσκου με πίεση επί του επισκληριδίου λίπους.

Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τα παιχνίδια με Χίμκι (29/12), Μπάγερν (8/1), Μακάμπι (12/1), Βιλερμπάν (εντός 15/1 και εκτός 19/1) και Ζαλγκίρις (22/1), ενώ ίσως δεν δώσει το «παρών» ούτε κόντρα σε Αρμάνι (26/1) και Μπαρτσελόνα (28/1).

Σε μαγνητική υποβλήθηκε και ο Οκτάβιους Έλις, ο οποίος επίσης αποκόμισε ένα πρόβλημα στο αριστερό του χέρι από την αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική της Euroleague. Ωστόσο, οι δικές του εξετάσεις βγήκαν καθαρές και η κατάστασή του θα παρακολουθείται μέρα με τη μέρα.

Πηγή: sdna.gr

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.