Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > «Βροχή» από γκολ

«Βροχή» από γκολ

«Πλούσιο» το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, με δράση σε πολλά πρωταθλήματα και όχι μόνο.

Στο Βέλγιο, η Μπέερσχοτ υποδέχεται την Σερκλ Μπριζ. Σε «κάθετη πτώση» βρίσκεται η γηπεδούχος, που έχει αποσπάσει μόλις 1 βαθμό στα 5 τελευταία παιχνίδια (0-1-4). Είναι ομάδα που παίζει «ανοιχτά», καθώς έχει καταγράψει 14 Over σε 19 αγωνιστικές! Από 7 διαδοχικές ήττες έρχεται η φιλοξενούμενη, που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και «μετρά» 13 Over σε σύνολο 19 αγώνων. Λόγική επιλογή τα πολλά γκολ. 

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι παίζει με την Μπράιτον. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα προέρχεται από 3 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και πλησιάζει την κορυφή της βαθμολογίας. Η φιλοξενούμενη δύσκολα θα προκαλέσει προβλήματα στους «πολίτες». Συνδυάζουμε τον «1» με το Over. 

Στην Πρέμιερ Λιγκ της Σκωτίας, η Αμπερντίν δοκιμάζεται στην έδρα της Λίβινγκστον. Η φιλοξενούμενη ηττήθηκε μετά από 6 αγωνιστικές (3-3-0), ωστόσο παραμένει σταθερά στην 3η θέση της κατάταξης. Σε φόρμα βρίσκεται η γηπεδούχος, που μετά την έλευσεη του τεχνικού Μάρτιντεϊλ έχει 10 νίκες στα 11 τελευταία παιχνίδια (10-0-1). Σκοράρουν και οι δύο ομάδες. 

Στο Κύπελλο Γερμανίας, η Μπάγερν φιλοξενείται στο Κίελο από την Χολστάιν. Ομάδα της Β’ κατηγορίας η γηπεδούχος, είναι εμφανής η διαφορά δυναμικότητας υπέρ των Βαυαρών. Σε χαμηλή απόδοση βρίσκουμε το «διπλό», ωστόσο «πληρώνει» καλά το σύνολο τερμάτων «4-6 γκολ». 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΔΥΑΔΑ

19.30 ΜΠΕΕΡΣΧΟΤ – ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ OVER 1,5

20.00 ΜΑΝ. ΣΙΤΙ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ 1 & OVER 1,60

ΜΟΝΑ

21.45 ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ G/G 1,80

 21.45 ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ – ΜΠΑΓΕΡΝ 4-6 G 2,00

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.