Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Ρεάλ με Over 1,5 και τρία Goal – Goal

Ρεάλ με Over 1,5 και τρία Goal – Goal

Πιο μικρός ο όγκος των αγώνων στο σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, με σπουδαίες όμως αναμετρήσεις.

Εμβόλιμη αγωνιστική στην Ολλανδία, με τον Αγιαξ να δοκιμάζεται στην έδρα της Τβέντε. Ο «Αίαντας» προέρχεται από την ισοπαλία στο ντέρμπι με την Αϊντχόφεν (2-2), ενώ έχανε με 2-0 στο Αμστερνταμ. Ακολουθεί νέο ντέρμπι, αυτή τη φορά με τη Φέγενορντ και πάλι εντός έδρας. Η γηπεδούχος «μετρά» 4 G/G στα 5 τελευταία παιχνίδια. Σκοράρουν και οι δύο ομάδες. 

Στο Κύπελλο Ιταλίας, η Αταλάντα υποδέχεται την Κάλιαρι. Η ομάδα του Μπέργκαμο έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη – πρόκριση. Και οι δύο παίζουν «ανοιχτά», πολλές φορές χωρίς σκοπιμότητες. Σκοράρουν αμφότερες. 

Εξ αναβολής ντέρμπι στη Σούπερ Λίγκα. Στη Θεσσαλονίκη, ο Αρης φιλοξενεί την ΑΕΚ. Οι «κίτρινοι» θέλουν να παραμείνουν πάνω από την «Ενωση», τη δεδομένη χρονική στιγμή, η μεταξύ τους διαφορά είναι στους 3 πόντους. Με τον Χιμένεθ στον πάγκο, η ΑΕΚ έχει βελτιώση την ανασταλτική της λειτουργία. «Πληρώνει» καλά το Goal – Goal.

Τέλος, στο Σούπερ Καπ Ισπανίας, η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει με την Μπιλμπάο στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης. Το ματς θα διεξαχθεί στην ουδέτερη Μάλαγα. Η ομάδα του Ζιντάν δείχνει να είναι εμφανώς ανώτερη από τους Βάσκους. Συνδυάζουμε τον «άσο», με τουλάχιστον δύο γκολ στο παιχνίδι. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΔΥΑΔΑ

21.00 ΤΒΕΝΤΕ – ΑΓΙΑΞ G/G 1,46

22.15 ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΚΑΛΙΑΡΙ G/G 1,57

ΜΟΝΑ

19.30 ΑΡΗΣ – ΑΕΚ G/G 1,85

22.00 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡ. – ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1 & OV 1,5 1,83

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.