Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Εδρες και Goal – Goal

Εδρες και Goal – Goal

Μέρα των ντέρμπι στο σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, με Αρης – Παναθηναϊκός, Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ιντερ – Γιουβέντους.

Στη Β’ Γερμανίας, η Χολστάιν Κίελ υποδέχεται την Καρλσρούη. Η γηπεδούχος έκανε την μεγάλη έκπληξη την περασμένη Τετάρτη στο Κύπελλο και απέκλεισε στα πέναλτι την Μπάγερν! Οι δύο ομάδες παίζουν «ανοιχτά». Σκορ και θέαμα. 

«Περνάμε» στη Β’ Πορτογαλίας, η Βαρζίμ φιλοξενεί τη Κάζα Πία. Η γηπεδούχος παραμένει σταθερά στην τελευταία θέση της κατάταξης, αλλά προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Πεναφιέλ. Βαθμολογικά «άνετη» η φιλοξενούμενη. «Ασος» με κάλυψη, λόγω έδρας και κινήτρου. 

Στη Γαλλία, η Λιλ απέχει μόλις έναν βαθμό από την κορυφή. Προβάλλει ως ακλόνητο φαβορί για τη νίκη απέναντι στη Ρεμς. Ο «άσος» αποτελεί «βάση» στο δελτίο μας.

Στη Βραζιλία, η Σεαρά είναι μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Η Μπραγκαντίνο παίζει «άναρχα». Σκοράρει και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία Αξίζει το Goal – Goal. 

Στην Β’ Πορτογαλίας απίστευτο στατιστικό «μετρά» η Πόρτο Β’. Η μικρή ομάδα των «δράκων» έχει καταγράψει 13 G/G στα 14 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Διαθέτει με διαφορά τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, με 28 τέρματα! Σκοράρει και δέχεται γκολ στην έδρα της Φεϊρένσε.

Στη Σούπερ Λίγκα, ο ΠΑΟΚ έχει δύσκολη αποστολή στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ. Σημαντικές απουσίες αντιμετωπίζουν και οι δύο ομάδες. Παραδοσιακά τα ματς των δύο ομάδων έχουν πολλά γκολ. Σκοράρουν αμφότερες. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΔΥΑΔΑ

14.30 ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ – ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ OVER 1,70

19.00 ΒΑΡΖΙΜ – ΚΑΖΑ ΠΙΑ 1 DNB 1,80

ΔΥΑΔΑ

18.00 ΛΙΛ – ΡΕΜΣ 1 1,57

01.30 ΣΕΑΡΑ – ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ G/G 1,83

ΜΟΝΑ

13.15 ΦΕΪΡΕΝΣΕ – ΠΟΡΤΟ Β’ G/G 2,00

17.15 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ G/G 2,12

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.