Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Εστορίλ και Over στο Αμβούργο

Εστορίλ και Over στο Αμβούργο

Ολοκληρώνεται απόψε το τετραήμερο κουπόνι του Σαββατοκύριακου, με ματς από πολλά πρωταθλήματα, που «κλείνουν» τις αγωνιστικές.

Στη Β’ Πορτογαλίας, εντυπωσιακή πορεία διανύει η Εστορίλ. Βρίσκεται σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς πορεύεται με μόλις 1 ήττα σε 15 αγωνιστικές (απολογισμός 11-3-1) και προβάλλει ως το πρώτο φαβορί για την άνοδο. Επίσης, προέρχεται από σπουδαία νίκη – πρόκριση στο Κύπελλο επί της Ρίο Αβε (ομάδα Α’ κατηγορίας) και μάλιστα εκτός έδρας με 2-1! Εχει τον πρώτο λόγο με την Κοβίλια. 

Στη Β’ Γερμανίας, το Αμβούργο υποδέχεται την Οσναμπρικ. Με νίκη, θα βρεθεί και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας. «Τρέχει» αήττητο σερί 5 αγωνιστικών (4-1-0). Η φιλοξενούμενη είναι ομάδα που κάνει «ζημιές» εκτός έδρας, καθώς έχει απολογισμό 4-3-1! Αποφεύγουμε τον χαμηλό «άσο» και ποντάρουμε στα πολλά τέρματα. 

Στην Τουρκία, η Κασίμπασα φιλοξενεί την Ερζουρούμ. Είναι ματς που προσφέρεται για σκορ και θέαμα. Η γηπεδούχος «μετρά» 9 Over στα 11 τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, η φιλοξενούμενη είναι ουραγός με 4 Over στα 6 πιο πρόσφατα ματς. Το γεγονός πως οι ομάδες παίζουν συνεχόμενα ανά 3 ημέρες, μας κάνει πιο «επιφυλακτικούς». Επιλέγουμε τα «2-3 γκολ». 

Τέλος, στην Πορτογαλία, ισορροπημένο δείχνει το ζευγάρι της Πορτιμονένσε με την Μπελενένσες. Πρόκειται για «εξάποντο» παραμονής και πρωταρχικός στόχος για τις δύο ομάδες είναι η αποφυγή της ήττας. Αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία. 

ΔΥΑΔΑ

20.00 ΕΣΤΟΡΙΛ – ΚΟΒΙΛΙΑ 1 1,77

21.30 ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ OVER 1,55

ΜΟΝΑ

18.00 ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ – ΕΡΖΟΥΡΟΥΜ 2-3 G 2,00

22.15 ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ – ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ Χ 2,90

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.