Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Ανώτερη η Γκεζτέπε

Ανώτερη η Γκεζτέπε

Με μία δύαδα και τρία μονά αποδεκτά θα πορευτούμε στο σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Εμβόλιμη αγωνιστική στην Τουρκία. Η Γκεζτέπε προέρχεται από σπουδαία νίκη στην έδρα της Κόνιασπορ και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί 6 αγωνιστικών (0-1-5). Είναι ομάδα που παραδοσιακά στηρίζεται στην έδρα της στη «μάχη» για την παραμονή. Η Γκεντσλέρ έρχεται από 2 συνεχόμενες ήττες, ενώ εκτός έδρας εμφανίζεται αδύναμη (2-1-6). Πάμε με την έδρα. 

Επανέναρξη στην Κροατία, μετά από έναν περίπου μήνα διακοπής. Ξεχωρίζει το ντέρμπι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την Ριέκα. Πρόκειται για δύο ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και είναι ικανές να προσφέρουν σκορ και θέαμα.

Στη Ρουμανία, εντυπωσιάζει η Στεάουα. Πορεύεται με μόλις 1 ήττα σε 11 αγωνιστικές (9-1-1) και βρίσκεται σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Βουκουρεστίου δοκιμάζεται στην έδρα της ντεφορμέ Βιτορούλ (1 νίκη στα 6 τελευταία). Μπορεί να περάσει νικηφόρα. 

Στην Μπουντεσλίγκα, η Γκλάντμπαχ υποδέχεται την Βέρντερ Βρέμης. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά η άμυνα τους δίνει συχνά δικαιώματα. Αποφεύγουμε τον χαμηλό «άσο» και ποντάρουμε στα πολλά τέρματα.

Τέλος, στη Χιλή, η Ουατσιπάτο φιλοξενεί την Ουνιόν Εσπανιόλα. Οι δύο ομάδες παίζουν «ανοιχτά», όπως φαίνεται και από τα τελευταία τους αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Σκοράρουν αμφότερες. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΟΝΑ

15.00 ΓΚΕΖΤΕΠΕ – ΓΚΕΝΤΛΕΡ 1 1,80

19.05 ΝΤ. ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΡΙΕΚΑ OVER 1,80

20.00 ΒΙΤΟΡΟΥΛ – ΣΤΕΑΟΥΑ 2 1,80

ΔΥΑΔΑ

19.30 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ. OVER 1,60

22.00 ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ – ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠ. G/G 1,57

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.