Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Goal – Goal σε τρία «μέτωπα»

Goal – Goal σε τρία «μέτωπα»

Εξι παιχνίδια έχουμε ξεχωρίσει από το σημερινού μενού στο κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Από Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία και Τουρκία οι επιλογές μας.

Στην Τουρκία, η Ντενίζλισπορ υποδέχεται την Γκεζτέπε. Η γηπεδούχος παραμένει σταθερά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, καθώς έχει συμπληρώσει 7 ματς χωρίς επιτυχία. Οριακό το ματς για αυτήν. Η φιλοξενούμενη είναι ομάδα που παίζει «ανοιχτά», ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου. Σκοράρουν και οι δύο. 

Στο Καμπιονάτο, Αταλάντα και Λάτσιο παίζουν για 2η φορά σε διάστημα 4 ημερών, αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα, αλλά και πάλι στο Μπέργκαμο. Φύσει επιθετικές οι δύο ομάδες, κάτι που απέδειξαν και μεσοβδόμαδα (η γηπεδούχος επικράτησε με 3-2). Λογική επιλογή αποτελούν τα πολλά γκολ. 

Από το ίδιο πρωτάθλημα, θεωρούμε πως η Κάλιαρι «αδικείται» από το «σετ» αποδόσεων κόντρα στη Σασουόλο. Η ομάδα της Σαρδηνίας μπορεί να πάρει αποτέλεσμα, καθώς παίζει με την «πλάτη στον τοίχο». «Ασος» με κάλυψη στην ισοπαλία. 

Στη Β’ Ισπανίας, ενδιαφέρον «μάχη» στη Βαρκελώνη, ανάμεσα σε Εσπανιόλ και Βαγιεκάνο. Οι δύο ομάδες πρωταγωνιστούν στο φετινό πρωτάθλημα και είναι ικανές να βρουν αμφότερες τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. 

Στη Σούπερ Λίγκα, ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον Ατρόμητο. Οι δύο ομάδες θα παίξουν την ερχόμενη Τετάρτη για το Κύπελλο, αυτή τη φορά στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από σπουδαία νίκη (μετά από 7 αγωνιστικές) επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς για τους Περιστεριώτες. Πριν 10 ημέρες έπαιξαν στο Κύπελλο στους «Ζωσιμάδες», με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 2-2. «Πληρώνει» το Goal – Goal. 

Τέλος, στη Γαλλία, η Λιλ δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στη Ντιζόν. Εμφανώς ανώτερη και πιο ποιοτική η γηπεδούχος. Χαμηλή η απόδοση στον «άσο», τον συνδυάζουμε, με τουλάχιστον 2 γκολ στο παιχνίδι. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

15.00 ΝΤΕΝΙΖΛΙΣΠΟΡ – ΓΚΕΖΤΕΠΕ G/G 1,65

16.00 ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΛΑΤΣΙΟ OVER 1,43

16.00 ΚΑΛΙΑΡΙ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ 1 DNB 2,20

17.00 ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ G/G 1,87

17.15 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ G/G 1,95

18.00 ΛΙΛ – ΝΤΙΖΟΝ 1 & OV 1,5 1,63

 

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.