Είστε εδώ : Αρχική > ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο > ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε Μπράντονιτς

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε Μπράντονιτς

Ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς είναι κι επίσημα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, με τον Βόσνιο εξτρέμ να υπογράφει συμβόλαιο τεσσάρων ετών με τον Δικέφαλο και να παίρνει τη φανέλα με το Νο.99.

Ο 22χρονος είχε φτάσει την περασμένη Παρασκευή (29/01) στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες για το συμβόλαιό του. Είχε προηγηθεί ήδη η ανακοίνωση από την Ράντνικ – την προηγούμενη ομάδα του Βόσνιου- για την παραχώρηση του παίκτη στον ΠΑΟΚ και σήμερα, ο Δικέφαλος επισημοποίησε τη συμφωνία, με μία προσθήκη που είναι επένδυση για το μέλλον.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της:

 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Βλάντιμιρ Μπράντονιτς από την Ράντνικ Μπιέλινα. Ο Βόσνιος αριστερός εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 99.

O Μπράντονιτς γεννήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου του 1999 στο Πριμπόι της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Εντάχθηκε στις Ακαδημίες της Ράντνικ κι έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα με την οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο σε ηλικία 17 ετών.

Πηγή: sdna.gr

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.