Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Φεστιβάλ γκολ στη Γερμανία

Φεστιβάλ γκολ στη Γερμανία

Πέντε συνολικά επιλογές έχουμε κρατήσει από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, τα οποία και χωρίσαμε σε δύο δυάδες και ένα μονό.

Στη Β’ Γερμανίας, το Αννόβερο υποδέχεται την Πάντερμπορν. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες και προσπαθούν να πλησιάσουν την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν μετά από 4 αγωνιστικές, σταθερά στη μέση της κατάταξης. Συνδυάζουμε το «1Χ» της διπλής ευκαιρίας, με τουλάχιστον δύο γκολ στο παιχνίδι.

Στην ίδια κατηγορία, η Χολστάιν Κιέλ φιλοξενεί την Βουρζμπούργκερ Κίκερς. Η γηπεδούχος «τρέχει» αήττητο σερί 3 αγωνιστικών και «σκαρφάλωσε» στην 3η θέση. Απογοητεύει η φιλοξενούμενη, σταθερά ουραγός. Ποντάρουμε στα πολλά τέρματα. 

«Περνάμε» στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας. Η Μπλάκμπερν ηττήθηκε στο Λονδίνο από την ΚΠΡ και έλαβε τέλος το αήττητο σερί 4 αγωνιστικών. Παραμένει σε «στενή» επαφή με τα πλέι οφ ανόδου. Αντιμετωπίζει την Πρέστον, που έχει μόλις 1 νίκη στα 6 τελευταία παιχνίδια. Πάμε με την έδρα. 

Στη Β’ Ισπανίας, η Σαραγόσα δοκιμάζεται στην έδρα της Σαμπαντέλ. Μόλις ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες, που βρίσκονται οριακά εκτός της ζώνης του υποβιβασμού. Παίζουμε τα «2-3 γκολ», σύνολο τερμάτων που εμφανίζουν συχνά και οι δύο ομάδες. 

Τέλος, στην Πορτογαλία, θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία στο ζευγάρι της Φαμαλικάο με την Μπελενένσες. Πρόκειται για «εξάποντο» παραμονής, πρωταρχικός στόχος για αμφότερες είναι η αποφυγή της ήττας. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΔΥΑΔΑ

113 19.30 ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ 1Χ & OV 1,5 1,70

114 19.30 ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ – ΒΟΥΡΖ. ΚΙΚΕΡΣ OVER 1,61

ΔΥΑΔΑ

127 21.45 ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΠΡΕΣΤΟΝ 1 1,85

132 22.00 ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ 2-3 G 1,95

ΜΟΝΟ

136 22.30 ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ – ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ Χ 2,85

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.