Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Επίδειξη δύναμης η Μπάγερν

Επίδειξη δύναμης η Μπάγερν

Ολοκληρώνονται απόψε οι αγωνιστικές σε πολλά πρωταθλήματα, ενώ το ερχόμενο τριήμερο, ακολουθούν παιχνίδια για Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ!

Στη Β’ Γαλλίας, η Σοσό υποδέχεται τη Βαλενσιέν. Η γηπεδούχος στερείται σταθερότητας και απομακρύνεται από τη ζώνη των πλέι οφ ανόδου. Επίσης, ενόψει του σημερινού αγώνα, αντιμετωπίζει σοβαρές απουσίες. Η Βαλενσιέν παραμένει αήττητη στα 9 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια, με απολογισμό 4-5-0. Παίζουμε τα «2-3 γκολ». 

Η Μπάγερν κατέκτησε και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Εφτασε στα 6 τρόπαια σε μία σεζόν (σε κάθε διοργάνωση δηλαδή που συμμετείχε), κάτι που είχε καταφέρει μόνο η Μπαρτσελόνα του Πέπ Γκουαρντιόλα το 2009! Με κεκτημένη ταχύτητα οι Βαυαροί, αναμένεται να το γιορτάσουν με πολλά γκολ κόντρα στη νεοφώτιστη Μπίλεφελντ.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Κάντιθ φιλοξενεί την Μπιλμπάο. Η γηπεδούχος αν και νεοφώτιστη, κάνει αξιοπρεπέστατη πορεία, με αποτέλεσμα να βρίσκεται εκτός της ζώνης υποβιβασμού. Η φιλοξενούμενη θα δώσει το 12ο (!) ματς το 2021, ενώ προβληματίζει εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα, με μόλις 1 νίκη σε 10 παιχνίδια (1-3-6). Ρισκάρουμε στο «Χ ημίχρονο». 

Στη Δανία, η Κοπεγχάγη «τρέχει» αήττητο σερί 6 αγωνιστικών και πλησιάζει την κορυφή της βαθμολογίας. Η Σοντέρισκε των 4 ηττών στα 6 τελευταία παιχνίδια, δύσκολα θα της δημιουργήσει προβλήματα. Αποφεύγουμε τον χαμηλό «άσο» και ποντάρουμε στα πολλά τέρματα. 

«Κλείνουμε» με Β’ Γαλλίας. Η Τουλούζ απέσπασε μόλις έναν βαθμό σε δύο εκτός έδρας παιχνίδια. Επιθετικά «πετάει φωτιές», όμως έχει σοβαρό πρόβλημα στην άμυνα, καθώς δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία. Αντιμετωπίζει την Αζαξιό και επιλέγουμε το Goal – Goal. 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΟΝΑ

517 20.00 ΣΟΣΟ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ 2-3 G 1,93

525 21.30 ΜΠΑΓΕΡΝ – ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ 1 & OV 3,5 1,83

531 22.00 ΚΑΝΤΙΘ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ Χ ΗΜ. 1,88

ΔΥΑΔΑ

519 20.00 ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ OVER 1,71

528 21.45 ΤΟΥΛΟΥΖ – ΑΖΑΞΙΟ G/G 1,80

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.