Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Καλοπληρωμένο Over από τη Ρέξαμ

Καλοπληρωμένο Over από τη Ρέξαμ

Επιστρέφει μετά από διακοπή περίπου δύο μηνών η δράση στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τα πρώτα ματς για τη φάση των «16». Ωστόσο εμείς θα πάμε «πάσο» και θα εστιάσουμε κυρίως στις «μικρές» κατηγορίες της Αγγλίας.

Προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στην Κύπρο. Η Δόξα παίζει με την Πάφο. Οι δύο ομάδες διεκδικούν μαζί με ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακός Λευκωσίας την 6η θέση, που οδηγεί στα πλέι οφ. Ισορροπημένο ζευγάρι, πρωταρχικός στόχος είναι η αποφυγή της ήττας. Ρισκάρουμε στην ισοπαλία.

Στην Κόνφερενς, η Ρέξαμ υποδέχεται τη Γουόκινγκ. Η γηπεδούχος βρίσκεται οριακά εντός της ζώνης των πλέι οφ ανόδου. Προέρχεται από 2 διαδοχικά Over και G/G. Η φιλοξενούμενη «μετρά» και αυτή με τη σειρά της, 2 συνεχόμενα Over και G/G. Αξίζει το ρίσκο στα πολλά τέρματα. 

Ομάδες που παίζουν «ανοιχτά» είναι Τζίλιγχαμ και Πιτέρμπορο στην Α’ Αγγλίας. Η γηπεδούχος προέρχεται από 5 συνεχόμενα Over, εκ των οποίων τα 4 έληξαν G/G. Η φιλοξενούμενη πορεύεται με μόλις 1 ήττα σε 10 αγωνιστικές και ισοβαθμεί με τη Χαλ στη 2η θέση. Σκοράρουν και οι δύο. 

Στη Β’ Αγγλίας, η Σάλφορντ φιλοξενεί την Μπάροου. Η γηπεδούχος έχει υποστεί μόλις 1 ήττα σε 5 αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να πλησιάζει τη ζώνη των πλέι οφ. Η φιλοξενούμενη έχει μόλις 1 νίκη στο ίδιο χρονικό διάστημα (1-1-3), με συνέπεια να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Πάμε με την έδρα. 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΟΝΑ

601 17.00 ΔΟΞΑ ΚΑΤ. – ΠΑΦΟΣ Χ 3,02

638 21.00 ΡΕΞΑΜ – ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ OVER 2,12

ΔΥΑΔΑ

621 20.00 ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ G/G 1,75

632 21.00 ΣΑΛΦΟΡΝΤ – ΜΠΑΡΟΟΥ 1 1,80

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.