Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Στο όριο το ματς στο Βελιγράδι

Στο όριο το ματς στο Βελιγράδι

Με τους πρώτους αγώνες για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ (την ερχόμενη Πέμπτη οι ρεβάνς), ολοκληρώνεται το πρώτο ευρωπαϊκό τριήμερο του 2021.

Στην ουδέτερη Βουδαπέστη (Ουγγαρία), η Βόλφσμπεργκερ αντιμετωπίζει την Τότεναμ. Εμφανώς ανώτερη η ομάδα του Λονδίνου, που όμως δίνει βάση στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ και πιθανότατα θα παραταχθεί με αλλαγές. Συνδυάζουμε το «Χ2» της διπλής ευκαιρίας με τα πολλά τέρματα.

Στο Βελιγράδι, ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τη Μίλαν. Οι Σέρβοι έχουν επί της ουσίας καθαρίσει την υπόθεση – τίτλος εντός των συνόρων και δίνουν βάση στην Ευρώπη. Παρουσιάζονται ισχυροί εντός έδρας. Οι «ροσονέρι» από την πλευρά τους ψάχνουν αντίδραση, μετά την ήττα στην έδρα της Σπέτσια στο Καμπιονάτο, που τους «έριξε» από την κορυφή της βαθμολογίας. Καλύπτει πολλά ενδεχόμενα το σύνολο τερμάτων των «2-3 γκολ». 

Στην Πράγα, η Σλάβια φιλοξενεί τη Λέστερ. Οι γηπεδούχοι πέρασαν εύκολα τον όμιλο, ενώ στο εγχώριο πρωτάθλημα βρίσκονται κοντά στην εξασφάλιση του τίτλου, καθώς είναι αήττητοι μετά από 19 αγωνιστικές. Οι «αλεπούδες» θέλουν να φτάσουν μακριά στη διοργάνωση, ενώ είναι στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ. Πρόκειται για δύο επιθετικές ομάδες, που μπορούν να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. 

Τέλος, στην Αυστρία, η Σάλτσμπουργκ περιμένει τη Βιγιαρεάλ. Οι Αυστριακοί τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούν στη διοργάνωση, κάτι ανάλογο θέλουν να πετύχουν και φέτος. «Επικίνδυνη» ομάδα η φιλοξενούμενη, έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει τη «ζημιά». Λογική επιλογή αποτελούν τα πολλά τέρματα.

ΜΟΝΑ

749 19.55 ΒΟΛΦΜΠΕΡΓΚΕΡ – ΤΟΤΕΝΑΜ Χ2 & OVER 1,93

751 19.55 ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤ. – ΜΙΛΑΝ 2-3 G 1,95

ΔΥΑΔΑ

756 19.55 ΣΛΑΒΙΑ ΠΡ. – ΛΕΣΤΕΡ G/G 1,67

766 22.00 ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ OVER 1,57

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.