Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Ρίσκο με ισοπαλία στη Λευκωσία

Ρίσκο με ισοπαλία στη Λευκωσία

Πέντε παιχνίδια έβγαλε η διαλογή μας από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Θα πορευτούμε με μία δυάδα και τρία μονά αποδεκτά.

Στη Β’ Γερμανίας, η Αουε υποδέχεται την Μπόχουμ. Η γηπεδούχος είναι «άνετη» στη μέση της βαθμολογίας. Η φιλοξενούμενη ισοβαθμεί στην κορυφή της κατάταξης με Αμβούργο και Χολστάιν Κίελ. «2-3 γκολ» έληξαν τα 5 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της πρώτης και τα 8 από τα 10 πιο πρόσφατα ματς της δεύτερης. 

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του φετινού πρωταθλήματος στην Κύπρο. Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας κρατά την τύχη στα «χέρια» του, καθώς με νίκη, εξασφαλίζει την 6η θέση, που οδηγεί στα πλέι οφ. Αντιμετωπίζει τέσσερις βασικές απουσίες. Υποδέχεται την ΑΕΚ Λάρνακας, που δεν είναι σε καμία περίπτωση αμελητέα ποσότητα. Ρισκάρουμε στην ισοπαλία. 

Στο Καμπιονάτο, η Φιορεντίνα φιλοξενεί την Σπέτσια. Οι δύο ομάδες διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι «βιόλα» προέρχονται από 4 συνεχόμενα «2-3 γκολ». Με αυτό το συνόλο τερμάτων έληξαν τα 2 τελευταία ματς της φιλοξενούμενης, όπως και τα 6 από τα 10 πιο πρόσφατα ματς. 

Στην Μπουντεσλίγκα, Μπίλεφελντ και Βόλφσμπουργκ είναι ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Η Αρμίνια παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ προέρχεται από ισοπαλία (3-3) στην έδρα της πρωτοπόρου Μπάγερν. Οι «λύκοι» παραμένουν αήττητοι επί 7 αγωνιστικές και βρίσκεται σταθερά στην πρώτη τετράδα της κατάταξης. Σκοράρουν και οι δύο. 

Στη Β’ Ιταλίας, η Φροζινόνε νίκησε μετά από 10 αγωνιστικές. Παίζει με την ουραγό Πεσκάρα, η οποία έχει μόνο 1 νίκη σε 10 παιχνίδια, με συνέπεια να βρίσκεται «κολλημένη» στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Προχώρησε σε αλλαγή προπονητή. Συνδυάζουμε το «1Χ» της διπλής ευκαιρίας, με τουλάχιστον δύο γκολ στο παιχνίδι. 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

MONΑ

115 19.30 AOYE – ΜΠΟΧΟΥΜ 2-3 G 1,97

109 19.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚ. – ΑΕΚ ΛΑΡΝ. Χ 3,15

117 19.30 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΣΠΕΤΣΙΑ 2-3 G 1,95

ΔΥΑΔΑ

134 21.30 ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ G/G 1,71

143 22.00 ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ – ΠΕΣΚΑΡΑ 1Χ & OV 1,5 1,73

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.