Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Το «ξέσπασμα» της «Κυρίας»

Το «ξέσπασμα» της «Κυρίας»

Με πέντε παιχνίδια θα ασχοληθούμε στο σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, το οποίο «κρύβει κινδύνους» και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στην Κύπρο. Η Πάφος δεν έχει ελπίδες για είσοδο στα πλέι οφ, με βάση τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Ο Ερμής «καίγεται» για βαθμούς στη «μάχη» της παραμονής. Επίφοβος ο «άσος», παίζουμε τα «2-3 γκολ». 

Στην Πολωνία, η Πιαστ Γκλίβιτσε υποδέχεται την Βάρτα Πόζναν. Η γηπεδούχος «τρέχει» αήττητο σερί 12 αγώνων (6-6-0) ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Η φιλοξενούμενη είναι αήττητη επί 3 αγωνιστικές, ενώ βρίσκει δίχτυα στα 6 τελευταία παιχνίδια. Πολλά τέρματα. 

Στη Β’ Πορτογαλίας, θα ρισκάρουμε στην ισοπαλία στο «εξάποντο» ανόδου, ανάμεσα σε Φεϊρένσε και Ακαδέμικα. Μόλις δύο βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες, ενώ στο «κόλπο» βρίσκεται και η Εστορίλ. Πρώτο σημείο η «μοιρασιά». 

«Μάχη» κορυφής και στη Β’ Γερμανίας. Η Χολστάιν Κίελ ισοβαθμεί στην κορυφή της βαθμολογίας με Αμβούργο και Μπόχουμ. Δοκιμάζεται απόψε στην έδρα της Γκρόιτερ Φιρτ, που είναι στην 4η θέση της κατάταξης, με τρεις βαθμούς λιγότερους! Σκοράρουν και οι δύο ομάδες. 

Τέλος, στο Καμπιονάτο, η Γιουβέντους ψάχνει αντίδραση μετά την ήττα από την Πόρτο (2-1) στο Τσάμπιονς Λιγκ. Υποδέχεται την προβληματική Κροτόνε και δύσκολα θα αντιμετωπίσει προβλήματα, παρά τις σημαντικές απουσίες της στην ανασταλτική της λειτουργία. «Ασος» και Over. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΟΝΑ

789 19.00 ΠΑΦΟΣ – ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔ. 2-3 G 1,87

791 19.00 ΠΙΑΣΤ – ΒΑΡΤΑ OVER 1,83

811 23.00 ΦΕΪΡΕΝΣΕ – ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ Χ 2,80

ΔΥΑΔΑ

802 21.30 ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ – ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ G/G 1,52

805 21.45 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΚΡΟΤΟΝΕ 1 & OVER 1,63

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.