Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > «Παιχνίδι» με τα γκολ και τα ημίχρονα

«Παιχνίδι» με τα γκολ και τα ημίχρονα

Πέντε επιλογές έχουμε «κρατήσει» από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Εννοείται πως ξεχωρίζουν τα παιχνίδια Αταλάντα – Ρεάλ Μαδρίτης και Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην Τσεχία, σε απόδοση διπλασιασμού προσφέρεται το Over στην αναμέτρηση της Γιάμπλονετς με την Σλοβάτσκο. Η γηπεδούχος προέρχεται από 3 αγωνιστικές χωρίς επιτυχία, ενώ η φιλοξενούμενη παραμένει αήττητη στα 8 τελευταία (7-1-0). Πέντε Over στα 6 πιο πρόσφατα «μετρά» η πρώτη, 3 σε 5 ματς η δεύτερη. 

ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια παίζουν για 2η φορά σε διάστημα 4 ημερών, αυτή τη φορά για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου (α’ ματς). Ο ΑΠΟΕΛ στοχεύει στην διοργάνωση, καθώς μόνο αν κατακτήσει το τρόπαιο, θα παίξει στην Ευρώπη, καθώς έμεινε οριστικά εκτός πλέι οφ. Το «τριφύλλι» βρίσκεται σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας και ονειρεύεται πρωτάθλημα! «Τριπλή» το ματς, «οδηγούμαστε» στα «2-3 γκολ». 

Στο Μπέργκαμο, η Αταλάντα υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Ιταλοί προκρίθηκαν για 2η συνεχόμενη χρονιά στη νοκ – άουτ φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και ψάχνουν την έκπληξη. Σαφώς πιο έμπειρη από τέτοιες περιστάσεις η ομάδα του Ζιντάν, προβληματίζει όμως η ανασταλτική της λειτουργία. Ρισκάρουμε στο «Χ ημίχρονο». 

Στην Ολλανδία, η Γκρόνινγκεν φιλοξενεί τη Φέγενορντ. Η γηπεδούχος στηρίζεται στην έδρα της (6-3-2) και βρίσκεται σταθερά στα πλέι οφ για έξοδο στην Ευρώπη. Από την άλλη η ομάδα του Ρότερνταμ, έχει μείνει εκτός της διεκδίκησης του τίτλου, κυρίως λόγω της κακής αμυντικής λειτουργίας. Λογική επιλογή αποτελούν τα πολλά τέρματα. 

Σε κακή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Μπαρτσελόνα. Το εντός έδρας εξ αναβολής παιχνίδι κόντρα στη νεοφώτιστη Ελτσε είναι ευκαιρία να «ξεσπάσουν» οι «μπλαουγκράνα». Ποντάρουμε στον «άσο» στο πρώτο 45λεπτο. 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΟΝΑ

692 15.00 ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ – ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ OVER 2,00

707 18.30 ΑΠΟΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-3 G 1,87

773 22.00 ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡ. Χ ΗΜ. 2,37

ΔΥΑΔΑ

714 19.45 ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ OVER 1,87

718 20.00 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΕΛΤΣΕ 1 ΗΜ. 1,44

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.