Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Οι δύο Σπάρτα το… σύνθετο

Οι δύο Σπάρτα το… σύνθετο

Κυριακή των ντέρμπι στο σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ξεχωρίζουν τα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόμα – Μίλαν και Μαρσέιγ – Λυών.

Στην Ολλανδία, η Σπάρτα Ρότερνταμπ συμπλήρωσε 6 αγωνιστικές χωρίς νίκη, με συνέπεια να πλησιάζει την ζώνη του υποβιβασμού. Σε αυτή βρίσκεται η Βίλεμ, που έχει μόλις 1 νίκη στα 10 τελευταία. Συνδυάζουμε τον «άσο», με τα πολλά γκολ. 

Στο Σαμπιονά, η Μονακό υποδέχεται την Μπρεστ. Οι γηπεδούχοι «τρέχουν» αήττητο σερί 11 αγωνιστικών (9-2-0) και πλησιάζουν την κορυφή της βαθμολογίας. Η φιλοξενούμενη έχει μόλις 1 νίκη στα 8 πιο πρόσφατα ματς και δύσκολα θα προβάλλει σοβαρή αντίσταση στο «Πριγκιπάτο». «Ασος» και Over. 

Στην Τουρκία, ξεχωρίζει το ντέρμπι της Τράμπζοσπορ με τη Φενέρμπαχτσε. Μόλις 3 βαθμοί η μεταξύ τους διαφορά, αμφότερες κυνηγούν στην κορυφή της βαθμολογίας την πρωτοπόρο Γαλατασαράι. Λογική επιλογή αποτελεί το «Χ ημίχρονο».

Στη Σούπερ Λίγκα, δεσπόζει το αθηναϊκό ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ. Με πολλά αγωνιστικά προβλήματα προετοιμάστηκαν οι δύο ομάδες. Περιμένουμε ισορροπημένο παιχνίδι, που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Παίζουμε να μην αναδειχθεί νικητής στο πρώτο 45λεπτο. 

Τέλος, στην Τσεχία, η Σπάρτα προβάλλει ως ακλόνητο φαβορί απέναντι στην Πριμπράμ. Η ομάδα της Πράγας πορεύεται με μόλις 1 ήττα σε 10 αγωνιστικές και βρίσκεται σταθερά στη 2η θέση της κατάταξης. Αντίθετα, η φιλοξενούμενη απογοητεύει. «Κολλημένη» στην τελευταία θέση, συμπλήρωσε 9 ματς χωρίς επιτυχία. Συνδυάζουμε τον «άσο» και τα πολλά τέρματα.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

360 13.15 ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ. – ΒΙΛΕΜ 1 & OVER 2,35

368 14.00 ΜΟΝΑΚΟ – ΜΠΡΕΣΤ 1 & OVER 1,93

433 18.00 ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Χ ΗΜ. 2,02

444 19.30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ Χ ΗΜ. 1,93

447 19.30 ΣΠΑΡΤΑ ΠΡ. – ΠΡΙΜΠΡΑΜ 1 & OVER 1,75

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.