Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Προελαύνει η Ιντερ

Προελαύνει η Ιντερ

Σαφώς πιο μικρός ο όγκος των αγώνων στο σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, αλλά υπάρχουν αξιόλογες επιλογές και ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Φούλαμ υποδέχεται την Τότεναμ σε τοπική «μάχη» του Λονδίνου. Βελτιωμένοι εμφανίζονται οι γηπεδούχοι στο πρόσφατο χρονικό διάστημα και ελπίζουν πλέον βάσιμα στην αποφυγή του υποβιβασμού. Από σερί εύκολων νικών σε πρωτάθλημα και Ευρώπη η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, δεν έχει περιθώρια για απώλειες, καθώς έχει μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία. Λογική επιλογή αποτελούν τα «2-3 γκολ». 

Στο Κύπελλο Ελλάδας, ο Αρης φιλοξενεί τον Ολυμπιακό, σε επαναληπτικό προημιτελικό για το Κύπελλο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποκτήσει ισχνό προβάδισμα πρόκρισης, μετά το 2-1 στο Φάληρο. Παραμένουν αήττητοι στα 20 τελευταία παιχνίδια κόντρα στους «κίτρινους» (16-4-0), ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Ποντάρουμε στο Goal – Goal, το οποίο επαληθεύτηκε και στα τρία φετινά μεταξύ τους παιχνίδια. 

Στο Καμπιονάτο, η Ιντερ βρίσκεται σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας και προβάλλει ως το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Δοκιμάζεται στην έδρα της Πάρμα, αντίπαλος που δεν αποτελεί φόβητρο για τους «νερατζούρι». Συνδυάζουμε το «διπλό» με το Over. 

Τέλος, στο Κύπελλο Ισπανίας, η Λεβάντε αντιμετωπίζει την Μπιλμπάο σε επαναληπτικό ημιτελικό. Ολα ανοιχτά παραμένουν όσον αφορά στην υπόθεση – πρόκριση, μετά το ισόπαλο 1-1 του πρώτου αγώνα στο «Σαν Μαμές». Με το ίδιο σκορ έληξε και μεταξύ τους παιχνίδι την περασμένη Παρασκευή στο πρωτάθλημα στην έδρα της Λεβάντε. Σκοράρουν και οι δύο. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΔΥΑΔΑ

904 20.00 ΦΟΥΛΑΜ – ΤΟΤΕΝΑΜ 2-3 G 1,93

905 20.00 ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G 1,77

ΔΥΑΔΑ

913 21.45 ΠΑΡΜΑ – ΙΝΤΕΡ 2 & OVER 1,71

914 22.00 ΛΕΒΑΝΤΕ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ G/G 1,65

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.