Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > «Παιχνίδι» με τα γκολ στην Τούμπα

«Παιχνίδι» με τα γκολ στην Τούμπα

Οι αγώνες για την 3η αγωνιστική των προκριματικών ομίλων της Ευρωπαϊκής ζώνης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Στον 2ο όμιλο, η Εθνική μας ομάδα υποδέχεται τη Γεωργία στη Θεσσαλονίκη. Η «γαλανόλευκη» προέρχεται από την σπουδαία ισοπαλία στην πρεμιέρα του γκρουπ στην Ισπανία και από τη νίκη σε φιλικό επί της Ονδούρας (2-1 εντός) την περασμένη Κυριακή και δείχνει να βρίσκει ρυθμό. Η φιλοξενούμενη δεν έχει βαθμό στις δύο πρώτες αγωνιστικές απέναντι όμως στα φαβορί του ομίλου (Ισπανία και Σουηδία). Σε χαμηλή απόδοση βρίσκεται ο «άσος», θα προτιμήσουμε τα «2-3 γκολ».

Στον 10ο όμιλο, η Αρμενία φιλοξενεί τη Ρουμανία. Εντυπωσιακή αρχή για τους γηπεδούχους, που ξεκίνησαν τις υποχρέωσεις τους στα προκριματικά, με δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και χωρίς να δεχθούν γκολ! Βέβαια, το εμπόδιο των Ρουμάνων είναι υψηλότερο από Λιχτενστάιν και Ισλανδία. Μάλιστα, η φιλοξενούμενη κράτησε στο «φτωχό» 1-0 την Γερμανία την περασμένη Κυριακή και έχει ευκαιρία να πάρει τη νίκη και να μπει δυναμικά στο «κόλπο» της 2ης θέσης. Παίζεται το «διπλό». 

Τέλος, στον 3ο όμιλο, η Βόρειος Ιρλανδία αντιμετωπίζει τη Βουλγαρία. Ιταλία και Ελβετία δείχνουν να είναι τα φαβορί του γκρουπ, οι Βρετανοί όμως δείχνουν ικανοί να το παλέψουν μέχρι τέλους. Αντίθετα, απογοητευτική είναι η εικόνα των φιλοξενούμενων, που αναμένεται να περάσουν δύσκολες στιγμές στο Μπέλφαστ. Πάμε με την έδρα. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΟΝΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3

19.00 ΑΡΜΕΝΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ 2 1,83

21.45 Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 1 1,91

21.45 ΕΛΛΑΔΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ 2-3 G 1,95

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.