Είστε εδώ : Αρχική > ΑΕΚ, Ποδόσφαιρο, Σούπερ Λίγκα > Δύο με τρεις εβδομάδες εκτός ο Μπακάκης

Δύο με τρεις εβδομάδες εκτός ο Μπακάκης

Πλήγμα στην ΑΕΚ με τον Μιχάλη Μπακάκη. Οι εξετάσεις έδειξαν μερική ρήξη στον τένοντα, κάτι που θα τον αφήσει εκτός για δύο με τρεις εβδομάδες. Τι είπε γι’ αυτόν, αλλά και για τον Γαλανόπουλο, ο Μανόλο Χιμένεθ.

Όλα έδειχναν ότι ο Μιχάλης Μπακάκης πολύ δύσκολα θα ήταν διαθέσιμος για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα της Εθνικής με τη Γεωργία. Έπειτα από τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ, διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί μερική ρήξη στον τένοντα του δεξιού του ποδιού και οι εκτιμήσεις από το ιατρικό επιτελείο κάνουν λόγο ότι ο νέος αυτός τραυματισμός θα τον αφήσει εκτός για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, ενδεχομένως και τρεις.

Έτσι ο Μανόλο Χιμένεθ θα πρέπει να πάει χωρίς αυτόν στα κρίσιμα ματς που ακολουθούν σε πλέι οφ και Κύπελλο. Μάλιστα μιλώντας στη NOVA ο Σεβιγιάνος τεχνικός αναφέρθηκε στο νέο πλήγμα με τον Μπακάκη, ενώ όσον αφορά τον Γαλανόπουλο πρόσθεσε πως είναι σημαντική η επιστροφή του, ωστόσο ακόμα δεν μπορεί να βγάλει ολόκληρο 90λεπτο.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.