Είστε εδώ : Αρχική > Γενικά, Ποδόσφαιρο > Και τώρα τα σπουδαία!

Και τώρα τα σπουδαία!

Αγώνες με ξεχωριστό ενδιαφέρον στο σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Ξεχωρίζουν οι πρώτοι προημιτελικοί του Τσάμπιονς Λιγκ (Μπάγερν – Παρί και Πόρτο – Τσέλσι), όπως και οι πρώτοι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε πρώτο ημιτελικό για το Κύπελλο. Σε κακή κατάσταση βρίσκονται και οι δύο ομάδες. Η «Ενωση» υπέστη ντροπιαστική ήττα από τον Ολυμπιακό με 5-1 εντός έδρας την Κυριακή στα πλέι οφ, για την ίδια διαδικασία ο «Δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε με το «βαρύ» 3-0 από τον Παναθηναϊκό στη «Λεωφόρο». Αμφότεροι θα ψάξουν αντίδραση. Σε καλή απόδοση βρίσκουμε το «1Χ» της διπλής ευκαιρίας, με τουλάχιστον 2 γκολ στο παιχνίδι.

Σε ουδέτερο έδαφος (Σεβίλλη, Ισπανία), η Πόρτο αντιμετωπίζει την Τσέλσι σε πρώτο προημιτελικό για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «δράκοι» απέδειξαν την αξία τους στην πρόκριση επί της Γιουβέντους, ενώ οι «μπλε» του Λονδίνου έχουν βρει αποτελεσματικότητα, υπό τις οδηγίες του νεοφερμένου τεχνικού Τόμας Τούχελ. Εχουν λογική τα «2-3 γκολ». 

Νοκ άουτ προημιτελικός για το Κύπελλο Τσεχίας, ανάμεσα σε Σπάρτα Πράγας και Γιάμπλονετς. Η γηπεδούχος βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση, καθώς πορεύεται με μόλις 1 ήττα σε 14 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα (απολογισμός 10-3-1). Η φιλοξενούμενη από την πλευρά της, «τρέχει» αήττητο σερί 5 αγώνων. Ποντάρουμε στα πολλά τέρματα. 

Στο Καμπιονάτο, η πρωτοπόρος Ιντερ φιλοξενεί τη Σασουόλο. Οι «νερατζούρι» βρίσκονται πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς η διαφορά τους από τον ανταγωνισμό ολοένα και αυξάνεται. Βαθμολογική «άνετη» η φιλοξενούμενη, είναι ομάδα που παίζει επιθετικά, ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου. Περιμένουμε «πάρτι» για την ομάδα του Κόντε, οπότε συνδυάζουμε τον «1» με το Over. 

Επανάληψη του περσινού τελικού απόψε στο Μόναχο, με την Μπάγερν να παίζει με την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Βαυαροί θα στερηθούν το «βαρύ» πυροβολικό τους, Λεβαντόφσκι, λόγω τραυματισμού. Οι Γάλλοι με «μπροστάρη» τον φορμαρισμένο Εμπαπέ, θα ψάξουν θετικό αποτέλεσμα στη Γερμανία. Σκοράρουν και οι δύο. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΟΝΑ

20.00 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1X & OV 1,5 2,07

22.00 ΠΟΡΤΟ – ΤΣΕΛΣΙ 2-3 G 1,92

ΤΡΙΑΔΑ

16.30 ΣΠΑΡΤΑ ΠΡ. – ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ OVER 1,55

19.45 ΙΝΤΕΡ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ 1 & OVER 1,67

22.00 ΜΠΑΓΕΡΝ – ΠΑΡΙ Σ.Ζ. G/G 1,42

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.