Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Σκοράρουν στο Αμστερνταμ

Σκοράρουν στο Αμστερνταμ

Οι πρώτοι αγώνες για την προημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ, ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και σε αυτή τη διοργάνωση, όπως είναι φυσιολογικό, θα στρέψουμε το ενδιαφέρον μας.

Εξαίρεση αποτελεί το ζευγάρι του Αννόβερου με την Βουρζμπούργκερ Κίκερς για τη Β’ κατηγορία της Γερμανίας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από 3 συνεχόμενες ισοπαλίες, όμως συμπλήρωσαν 5 αγωνιστικές χωρίς νίκη και βρίσκονται σταθερά στη μέση της βαθμολογίας. Η φιλοξενούμενη είναι σταθερά ουραγός και έχει ελάχιστες ελπίδες παραμονής, καθώς είναι στο «-10» από τον ανταγωνισμό. Συνδυάζουμε τον «1» με τα πολλά τέρματα. 

Στο Ζάγκρεμπ, η Ντιναμό υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Με την ψυχολογία στα ύψη βρίσκονται οι Κροάτες, μετά την σπουδαία νίκη – πρόκριση επί της Τότεναμ, ενώ εντός έδρας έχουν αποδείξει πως διαθέτουν «μέταλλο». Σε φόρμα είναι και το «κίτρινο υποβρύχιο», που παραμένει αήττητο στη φετινή διοργάνωση. Ρισκάρουμε με το «1Χ και Under 3,5». 

Σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται στο Αμστερνταμ, ανάμεσα σε Αγιαξ και Ρόμα. Πρόκειται για δύο φύσει επιθετικές ομάδες, που βρίσκουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με χαρακτηριστική ευκολία. Θα πρόκειται για έκπληξη αν δεν σκοράρουν αμφότερες. 

Στο Λονδίνο, η Αρσεναλ φιλοξενεί τη Σλάβια Πράγας. Οι «κανονιέρηδες» δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο όχι μόνο για τη νίκη στο αποψινό αγώνα, αλλά και για την πρόκριση στα ημιτελικά. Βέβαια, οι Τσέχοι είναι «επικίνδυνοι», κάτι που απέδειξαν και κόντρα στις Λέστερ και Ρέιντζερς. Παίζουμε το «1Χ» και Over 1,5. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΟΝΑ

19.30 ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΒΟΥΡΖ. ΚΙΚΕΡΣ 1 & OVER 2,07

22.00 ΝΤ. ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1Χ & UNDER 3,5 2,20

ΔΥΑΔΑ

22.00 ΑΓΙΑΞ – ΡΟΜΑ G/G 1,53

22.00 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΣΛΑΒΙΑ ΠΡ. 1Χ & OVER 1,5 1,47

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.