Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Πολλά γκολ στη Γερμανία

Πολλά γκολ στη Γερμανία

Αγώνες από διάφορα πρωταθλήματα περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Εχουμε «κρατήσει» τέσσερα συνολικά παιχνίδια, τα οποία και «χωρίσαμε» σε μία δυάδα και δύο μονά αποδεκτά.

Στη Γ’ Γερμανίας, η Μέπεν υποδέχεται τη Βέχεν. Η γηπεδούχος παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία, την ίδια ώρα που η φιλοξενούμενη διατηρεί μόνο μαθηματικές ελπίδες για την άνοδο. Περιμένουμε «ανοιχτό» παιχνίδια και ποντάρουμε στα πολλά τέρματα. Αλλωστε, οι δύο ομάδες «μετρούν» 3 Over σε 4 αγωνιστικές. 

Στην Μπουντεσλίγκα, η 28η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τον αγώνα της Χοφενχάιμ με τη Λεβερκούζεν. Μία ματιά στα τελευταία αποτελέσματα και των δύο ομάδων είναι αρκετή για να μας οδηγήσει στα πολλά γκολ. «Σύμμαχος» και η παράδοση, καθώς προέρχονται από 3 διαδοχικά Over και G/G μεταξύ τους, στην συγκεκριμένη έδρα. 

Η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Λαμία «κλείνει» το πρόγραμμα των πλέι άουτ στη Σούπερ Λίγκα. Οι Ηπειρώτες προέρχονται από το ισόπαλο 1-1 εντός με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ στο πρωτάθλημα είναι «άνετοι» βαθμολογικά. Βελτιωμένη η φιλοξενούμενη, διατηρεί απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Θα συνδυάσουμε το «1Χ» με το Under. 

Τέλος, στη Β’ Γαλλίας, η Γκινγκάμπ φιλοξενεί την Τουλούζ. Κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, που έχουν διαφορετικούς στόχους. Η γηπεδούχος παλεύει για την παραμονή και η φιλοξενούμενη για την άνοδο. Θα επιλέξουμε τα «2-3 γκολ», σύνολο τερμάτων που έχει επιβεβαιωθεί στα 4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στην έδρα της πρώτης. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΔΥΑΔΑ

20.00 ΜΕΠΕΝ – ΒΕΧΕΝ OVER 1,63

21.30 ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ OVER 1,49

ΜΟΝΑ

19.30 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΛΑΜΙΑ 1Χ & UNDER 1,85

21.45 ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΤΟΥΛΟΥΖ 2-3 G 1,93

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.