Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Ισοπαλίες με ρίσκο, στήριξη σε δύο έδρες

Ισοπαλίες με ρίσκο, στήριξη σε δύο έδρες

Αρκετά ενδιαφέροντα ματς περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Εχουμε εστιάσει το παιχνίδι μας σε δύο δυάδες και ισάριθμα μονά αποδεκτά.

Νοκ – άουτ ημιτελικός του Κυπέλλου Πολωνίας, ανάμεσα σε Κρακόβια και Ρακόβ. Η γηπεδούχος παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία στο πρωτάθλημα, ενώ η φιλοξενούμενη για έξοδο στην Ευρώπη. Η παράδοση δείχνει έδρα (2-3-0 στα 5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια), θα ρισκάρουμε στην ισοπαλία. 

Η Γ’ Γαλλίας είναι κατηγορία των ισοπαλιών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περασμένη αγωνιστική το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπου σημειώθηκαν 7 «Χ». Ισορροπημένο δείχνει και το ζευγάρι της Λε Μαν με την Κρετέιγ, πιθανή η «μοιρασιά». 

Στην Ιαπωνία, η Τόσου έχει ξεκινήσει θεαματικά το πρωτάθλημα. Εντός έδρας παρουσιάζεται πανίσχυρη, καθώς παραμένει αήττητη, με απολογισμό 4-1-0. Η Γκάμπα Οσάκα αντίθετα, προβληματίζει. Ταλαιπωρήθηκε σε μεγάλο βαθμό από κρούσματα κορωνοϊού, ενώ δεν έχει νίκη και γκολ επί 4 αγωνιστικές. «Ασος», με κάλυψη στην ισοπαλία.

Στη Β’ Γερμανίας, η Οσναμπρικ παίζει με τη Ρέγκενσμπουργκ. Πρόκεται για «εξάποντο» παραμονής. Η γηπεδούχος βρίσκεται στη θέση των μπαράζ παραμονής με 26 βαθμούς, 5 περισσότερους έχει «μαζέψει» η φιλοξενούμενη. Πάμε με το «1Χ» της διπλής ευκαιρίας.

Στη Β’ Γαλλίας, η Κλερμόν υποδέχεται την Αμιάν. Η γηπεδούχος βρίσκεται σταθερά στις θέσεις των πλέι οφ ανόδου, με «όπλο» την ισχυρή της έδρα (10-4-1). Η φιλοξενούμενη είναι «άνετη», στη μέση της βαθμολογίας. Σε χαμηλή απόδοση είναι ο «άσος», θα ακολουθήσουμε τα «2-3 γκολ». 

Τέλος, στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Ντόρτμουντ φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» του Πεπ Γκουαρντιόλα έχουν αποκτήσει ισχνό προβάδισμα πρόκρισης, μετά τη νίκη με 2-1 στο «Ιτιχαντ». Οι Βεστφαλοί θα πρέπει να πάρουν πιο πολλά ρίσκα στο παιχνίδι τους για να κάνουν την έκπληξη και να κάνουν την ανατροπή. Ποντάρουμε στο Goal – Goal. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΟΝΑ

765 18.30 ΚΡΑΚΟΒΙΑ – ΡΑΚΟΒ Χ 3,02

778 19.30 ΛΕ ΜΑΝ – ΚΡΕΤΕΪΓ Χ 2,95

ΔΥΑΔΑ

725 13.00 ΤΟΣΟΥ – ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ 1 DNB 1,65

774 19.30 ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ – ΡΕΓΚΕΣΜΠΟΥΡΓΚ 1Χ (Δ.Ε.) 1,50

ΔΥΑΔΑ

779 20.00 ΚΛΕΡΜΟΝ – ΑΜΙΑΝ 2-3 G 1,93

788 22.00 NTOΡTMOYNT – ΜΑΝ. ΣΙΤΙ G/G 1,50

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.