Είστε εδώ : Αρχική > Παναθηναϊκός, Ποδόσφαιρο, Σούπερ Λίγκα > Ο Αλαφούζος ζήτησε top class διαιτητές από τον Κλάτενμπεργκ

Ο Αλαφούζος ζήτησε top class διαιτητές από τον Κλάτενμπεργκ

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε επαφή με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ με αφορμή την διαιτησία του ντέρμπι και ζήτησε να γίνονται καλύτερες επιλογές διαιτητών από το εξωτερικό!

Το VAR διόρθωσε τα πολλά λάθη του διαιτητή Μπέμπεκ το βράδυ της Κυριακής στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, με τις αποφάσεις του Κροάτη ρέφερι να προκαλούν προβληματισμό στο στρατόπεδο του Τριφυλλιού. Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος είχε επαφή με τον αρχιδιαιτητή του πρωταθλήματος, Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ο ισχυρός άνδρας των πρασίνων ζήτησε να έρχονται καλύτερου επιπέδου διαιτητές στην χώρα μας και έθεσε το θέμα, ώστε οι επιλογές να γίνονται με την μεγαλύτερη δυνατή σιγουριά και ασφάλεια. Η συζήτηση των δύο ανδρών ήταν προς την σωστή κατεύθυνση. Εξάλλου, είναι γνωστό πως ο Παναθηναϊκός στηρίζει απόλυτα τον Κλάτενμπεργκ και είναι ο σύλλογος που πρώτος ζητούσε ξένους διαιτητές και χρήση της τεχνολογίας.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.