Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Με τα γκολ το παιχνίδι μας στο Γιουρόπα

Με τα γκολ το παιχνίδι μας στο Γιουρόπα

Οι αγώνες ρεβάνς για την προημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Tο ζευγάρι της Ράντερς με την Ααρχους για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Δανίας. Η γηπεδούχος έχει αποκτήσει σαφές προβάδισμα πρόκρισης, μετά τη νίκη με 2-0 εκτός έδρας στο πρώτο παιχνίδι. Δεν πρόκειται να πάρει ρίσκα, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο η φιλοξενούμενη, οπότε αξίζει το «Χ» στο 45λεπτο. 

Πάμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Το ζευγάρι που δείχνει το πιο ενδιαφέρον, είναι αυτό ανάμεσα σε Ρόμα και Αγιαξ. Οι Ιταλοί πήραν τη νίκη με 2-1 στο Αμστερνταμ, σε ματς όμως που στάθηκαν αρκετά τυχεροί. Χαρακτηριστικό πως ο «Αίαντας» προηγήθηκε και έχασε πέναλτι για το 2-0! Ο τρόπος που αγωνίζονται οι δύο ομάδες, μας οδηγεί σε «ανοιχτό» παιχνίδι, με σκορ και θέαμα. 

Στο Βιγιαρεάλ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η γηπεδούχος απέκτησε σαφές προβάδισμα πρόκρισης, μετά τη νίκη με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι. Παραμένει αήττητη στη φετινή διοργάνωση. Οι Κροατές φαίνεται να έχουν κάνει ήδη την υπέρβαση, ωστόσο δεν πρόκειται να «παραδώσουν τα όπλα». Ποντάρουμε στα «2-3 γκολ». 

Τέλος, στην Πράγα, η Σλάβια υποδέχεται την Αρσεναλ. Ολα «ανοιχτά» παραμένουν για την υπόθεση – πρόκριση, μετά το ισόπαλο 1-1 στο Λονδίνο. Οι δύο ομάδες διαθέτουν ποιότητα στην επίθεση, οπότε το να σκοράρουν αμφότερες αποτελεί λογική επιλογή. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΟΝΑ

815 20.00 ΡΑΝΤΕΡΣ – ΑΑΡΧΟΥΣ Χ ΗΜ. 2,12

823 22.00 ΡΟΜΑ – ΑΓΙΑΞ OVER 3,5 2,15

ΔΥΑΔΑ

821 22.00 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΝΤ. ΖΑΓΚΡΕΜΠ 2-3 G 1,93

824 22.00 ΣΛΑΒΙΑ ΠΡ. – ΑΡΣΕΝΑΛ G/G 1,73

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.