Είστε εδώ : Αρχική > Media, Ψυχαγωγία > MasterChef 5 Spoiler (17/4): Αυτοί οι παίκτες επιστρέφουν απόψε!

MasterChef 5 Spoiler (17/4): Αυτοί οι παίκτες επιστρέφουν απόψε!

Την… τελευταία τους ζαριά για μια θέση στο σπίτι του MasterChef 5 έριξαν την Παρασκευή (16/04) η Μαρία με τον Στέφανο που εκτέλεσαν συνταγή του περσινού νικητή, Σταύρου Βαρθαλίτη.

Το πιάτο με το μπαρμπούνι έθεσε εκτός διαγωνισμού τον Στέφανο που ήταν ένας από τους πιο δυνατούς μάγειρες του διαγωνισμού. Το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες με την προσπάθειά του να συγκεντρώνει τελικά τη χαμηλότερη βαθμολογία.

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Νίκος Σκορδάκης με αντίπαλο τον Αντώνη Μητρόπουλο και ο Αλέξανδρος Συνοδινός με αντίπαλό του την Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, θα μαγειρέψουν στην κουζίνα του MasterChef 5 για να διεκδικήσουν την είσοδό τους στον διαγωνισμό.

 

Με μια μοναδική συνταγή, ο Μανώλης Σαρρής θα δυσκολέψει αρκετά τα πράγματα για τον Νίκο και τον Αντώνη.

 

Την ίδια ώρα, ο Αλέξανδρος με την Κωνσταντίνα θα μονομαχήσουν για μια λευκή ποδιά με ένα πιάτο αντιγραφής, που έχει φέρει αποκλειστικά για αυτήν τη σημαντική δοκιμασία ο Λάμπρος Βακιάρος.

Στο τέλος της ημέρας, στην κουζίνα του MasterChef 5 βρίσκονται οι τελευταίοι, επίσημα πλέον, δώδεκα του διαγωνισμού. Ποιοι θα τα καταφέρουν;

Σύμφωνα με τα spoilers, στο ζευγάρι Αλέξανδρος- Κωνσταντίνα, ο Αλέξανδρος είναι ο παίκτης που θα ξαναμπεί στον διαγωνισμό.

 

Στο άλλο ζευγάρι φαίνεται πως ο Αντώνης θα είναι τελικά ο παίκτης που θα κερδίσει.

 

Πηγή: newsbomb.gr

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.