Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Ρέντα η Ρόντα, «άσος» η Τιχουάνα

Ρέντα η Ρόντα, «άσος» η Τιχουάνα

Εξι συνολικά παιχνίδια στην σημερινή μας πρόταση από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Στο Σαμπιονά, η Μαρσέιγ πορεύεται με μόλις 1 ήττα σε 6 αγωνιστικές. Παρουσιάζεται βελτιωμένη υπό τις οδηγίες του τεχνικού Χόρχε Σαμπάολι και διεκδικεί με αξιώσεις πλέον την έξοδο στην Ευρώπη. Η Ρεμς αν και αδιάφορη βαθμολογικά, παραμένει αήττητη επί 9 αγωνιστικές, με 7 ισοπαλίες στο ίδιο διάστημα! Ποντάρουμε στο «Χ ημίχρονο». 

Στη Β’ Ολλανδίας, η Ρόντα φιλοξενείται από την Ντεν Μπος. Είναι σε φόρμα, καθώς έχει υποστεί μόλις 1 ήττα στα 8 τελευταία παιχνίδια και έχει μπει για τα καλά στο «κόλπο» της ανόδου. Η γηπεδούχος είναι ουραγός και από την στιγμή που φέτος δεν υποβιβάζεται κανένας, δεν έχει κίνητρο. Συνδυάζουμε το «2» με το Over. 

Στη Γ’ Γερμανίας, το ζευγάρι της Βικτόρια Κολωνίας με αντίπαλο τη Βερλ, προσφέρεται για πολλά τέρματα. Μια γρήγορη ματιά στα τελευταία αποτελέσματα των δύο ομάδων αρκεί για να αιτιολογήσουμε την επιλογή μας. Αλλωστε, αμφότερες βρίσκονται στη μέση της κατάταξης και είναι «άνετες».

Στο Μεξικό, η Τιχουάνα προέρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες, ενώ «μετρά» μόλις 1 νίκη σε 9 αγωνιστικές. Το εντός έδρας παιχνίδι με την ουραγό Νεκάξα (μόνο 1 νίκη σε 13 παιχνίδια), αποτελεί ιδανική ευκαιρία για να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών. 

Στη Β’ Ελβετίας, ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα σε Γκρασχόπερς και Τουν. Τέσσερις βαθμοί είναι η μεταξύ τους διαφορά, υπέρ της γηπεδούχου. Οι δύο ομάδες παίζουν «ανοιχτά» και περιμένουμε σκορ και θέαμα. 

Σκορ και θέαμα αναμένεται και στο τοπικό ντέρμπι της Γιοκοχάμα στην Ιαπωνία. «Μέρα με τη νύχτα» οι δύο ομάδες. Η Μαρίνος πορεύεται με μόλις 1 ήττα (απολογισμός 5-3-1), ενώ η Γιοκοχάμα απογοητεύει, καθώς βρίσκεται σταθερά στην τελευταία θέση της κατάταξης, χωρίς ακόμα νίκη (0-2-8). Παίζουμε το Over 3,5. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΟΝΑ

144 22.00 ΡΕΜΣ – ΜΑΡΣΕΪΓ Χ ΗΜ. 2,01

150 22.00 ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ – ΡΟΝΤΑ 2 & OVER 2,26

ΔΥΑΔΑ

126 20.00 ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΚΟΛ. – ΒΕΡΛ OVER 1,68

159 05.06 ΤΙΧΟΥΑΝΑ – ΝΕΚΑΞΑ 1 1,78

ΔΥΑΔΑ

136 21.00 ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ – ΤΟΥΝ OVER 1,61

162 08.00 ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ Μ. – ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ OVER 3,5 1,89

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Οι αγώνες με κωδικό 159 και 162 διεξάγονται πρωινές ώρες Σαββάτου.

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.