Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Νίκη με Over η Σπάρτα Πράγας, ισχυρός «άσος» η Σεβίλλη

Νίκη με Over η Σπάρτα Πράγας, ισχυρός «άσος» η Σεβίλλη

Στο Σαμπιονά, η Λανς υποδέχεται τη Νιμ. Ομάδες με διαφορετικούς στόχους, η γηπεδούχος παλεύει για έξοδο στην Ευρώπη, η φιλοξενούμενη για την παραμονή. Πάντως και οι δύο βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση, οπότε η πιο «ασφαλής» επιλογή είναι τα «2-3 γκολ». 

Τοπικό ντέρμπι «μίσους» στην Μόσχα, ανάμεσα σε Σπαρτάκ και ΤΣΣΚΑ. Μόλις ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες, αμφότερες παλεύουν για έξοδο στην Ευρώπη. Και σε αυτή την περίπτωση θα ποντάρουμε στα «2-3 γκολ». 

Στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, ο Αρης δοκιμάζεται στην Τρίπολη με τον Αστέρα και ψάχνει αντίδραση μετά την μεσοβδόμαδη εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Η άμυνα του πάντως δίνει τελευταία δικαιώματα, οπότε θα προτιμήσουμε το Goal – Goal. 

Ντέρμπι στο Σαμπιονά, μεταξύ της Λυών και της Λιλ. Η γηπεδούχος είναι 4η και η φιλοξενούμενη 1η, όμως έχουν διαφορά μόλις 3 βαθμούς! Αναμεσά τους βρίσκονται Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό, σε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα! Δύσκολα οι δύο ομάδες θα πάρουν ρίσκα, τουλάχιστον στο πρώτο 45λεπτο. 

Στην Τσεχία, η Σπάρτα Πράγας θέλει να τερματίσει στη 2η θέση και κόντρα στην ουραγό και υποβιβασμένη Οπάβα είναι το ακλόνητο φαβορί. Περιμένουμε να το επιβεβαιώσει, σε συνδυασμό με πολλά τέρματα. 

Τέλος, στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, η «μάχη» για το πρωτάθλημα έχει «ανάψει» για τα καλά. Και αν Ατλέτικο, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα δείχνουν οι βασικοί διεκδικητές του τίτλου, κανείς δεν μπορεί να «ξεγράψει» την Σεβίλλη, που βρίσκεται σε απόσταση «αναπνοής». Η ομάδα της Ανδαλουσίας έχει τον πρώτο λόγο με αντίπαλο την Γρανάδα εντός έδρας. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΟΝΑ

430 16.00 ΛΑΝΣ – ΝΙΜ 2-3 G 1,98

456 16.30 ΣΠΑΡΤΑΚ Μ. – ΤΣΣΚΑ Μ. 2-3 G 1,98

509 17.15 ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΡΗΣ G/G 1,93

566 22.00 ΛΥΩΝ – ΛΙΛ Χ ΗΜ. 2,04

ΔΥΑΔΑ

508 17.00 ΣΠΑΡΤΑ ΠΡ. – ΟΠΑΒΑ 1 & OVER 1,44

541 19.30 ΣΕΒΙΛΛΗ – ΓΡΑΝΑΔΑ 1 1,42

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.