Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Φαβορί η Λέστερ, Goal – Goal στο «Ολίμπικο»

Φαβορί η Λέστερ, Goal – Goal στο «Ολίμπικο»

Μπορεί να μπήκαμε στη Μεγάλη Εβδομάδα, ωστόσο η δράση στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (και όχι μόνο), συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον.

Στη Γ’ Γαλλίας, η Μπριοσέν παίζει με τη Λε Μαν. Η γηπεδούχος παίζει τα «ρέστα» για να μείνει ζωντανή στη «μάχη» για την κατάληψη της 3ης θέσης, που οδηγεί σε αγώνες μπαράζ για την άνοδο. Εντός έδρας είναι δυνατή, καθώς έχει υποστεί μόλις 2 ήττες σε 15 παιχνίδια (7-6-2). Η φιλοξενούμενη παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία, ωστόσο μακριά από τη «βάση» της αντιμετωπίζει προβλήματα. «Ασος» με κάλυψη στην ισοπαλία. 

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Λέστερ έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να κάνει αποφασιστικό βήμα τετράδας, που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ. Αδιάφορη βαθμολογικά η Κρίσταλ Πάλας, θεωρούμε πως οι «αλεπούδες» έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. 

Στα πλέι οφ της Κύπρου, η Ανόρθωση υποδέχεται τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στον φετινό τελικό του Κυπέλλου και όποια κατακτήσει το τρόπαιο, εξασφαλίζει εισιτήριο για το Europa Conference League. Αμφότερες παίζουν «κλειστά» και δύσκολα το σκορ θα… ξεφύγει. 

Τέλος, στο Καμπιονάτο, κρίσιμο είναι το παιχνίδι της Λάτσιο με τη Μίλαν. Οι γηπεδούχοι παίζουν ίσως το τελευταίο τους «χάρτι» για την είσοδο στην τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς μετά τη «βαριά» ήττα από τη Νάπολι, έχουν μείνει αρκετά πίσω. Οι «ροσονέρι» κάνουν «νερά» το τελευταίο χρονικό διάστημα και μία ήττα στη Ρώμη, θα τους βάλει σε «περιπέτειες». Σκοράρουν και οι δύο. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΔΥΑΔΑ

592 19.45 ΜΠΡΙΟΣΕΝ – ΛΕ ΜΑΝ 1 DNB 1,63

812 22.00 ΛΕΣΤΕΡ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 1 1,42

ΔΥΑΔΑ

583 17.00 ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚ. 2-3 G 1,90

810 21.45 ΛΑΤΣΙΟ – ΜΙΛΑΝ G/G

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.