Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Με τα «2-3 γκολ» στην Μαδρίτη

Με τα «2-3 γκολ» στην Μαδρίτη

Ο πρώτος ημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι ξεχωρίζει από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ενώ υπάρχει δράση και στις «μικρές» κατηγορίες Αγγλίας και Σκωτίας.

Στην Ισπανική πρωτεύουσα, η πολυνίκης του θεσμού Ρεάλ υποδέχεται την Τσέλσι. Η ομάδα της Μαδρίτης απέδειξε πως διαθέτει «μετάλλο» και κόντρα στη Λίβερπουλ, παρά τις απουσίες που αντιμετώπιζε στην άμυνα. Οι Λονδρέζοι δείχνουν σε καλή κατάσταση υπό τις οδηγίες του τεχνικού Τόμας Τούχελ, ενώ δέχονται γκολ με το «σταγονόμετρο». Δύσκολα το σκορ θα… ξεφύγει, παίζουμε τα «2-3 γκολ». 

Στα πλέι άουτ της Αυστρίας, η Αούστρια φιλοξενεί την Αντμίρα Βάκερ. Η ομάδα της Βιέννης ισοβαθμεί με την Χάρτμπεργκ στην πρώτη θέση αυτής της «μίνι» βαθμολογίας, ενώ πορεύεται με μόλις 1 ήττα σε 5 αγωνιστικές. Η φιλοξενούμενη έχει να επιδείξει μόνο 2 νίκες στα 10 τελευταία παιχνίδια και δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα στην πρωτεύουσα. Παίζουμε τον «άσο». 

Στη Β’ Σουηδίας, θα ποντάρουμε στα πολλά τέρματα στο ζευγάρι της Γιόνσεπινγκ με τη Χέλσινγκμποργκ. Η φιλοξενούμενη «μετρά» 2 Over 3,5 και G/G σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ η γηπεδούχος νίκησε 5-1 τη Βάσαλουντς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος εντός έδρας. 

Κρίσιμο παιχνίδι στην Α’ κατηγορία της Αγγλίας, μεταξύ της Ακρινγκτον και της Πόρτσμουθ, με τις δύο ομάδες να παίζουν τα «ρέστα» τους για τα πλέι οφ ανόδου. Η γηπεδούχος έχει καταγράψει 5 Over και G/G σε 6 αγωνιστικές. Από κοντά και η φιλοξενούμενη, με 5 Over στα 9 τελευταία. Αξίζει το ρισκο στα πολλά τέρματα.

Τέλος, στη Νάσιοναλ Λιγκ (Κόνφερενς), η Μέιντενχεντ παίζει με τη Γουεϊμάουθ. Η γηπεδούχος «τρέχει» αήττητο σερί 4 αγωνιστικών, ενώ «μετρά» 3 διαδοχικά Over. Η φιλοξενούμενη προέρχεται από 4 συνεχόμενα Over. Λογική επιλογή αποτελούν τα πολλά γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΟΝΟ

647 22.00 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΤΣΕΛΣΙ 2-3 G 1,94

ΔΥΑΔΑ

610 19.30 ΑΟΥΣΤΡΙΑ Β. – ΑΝΤΜΙΡΑ ΒΑΚΕΡ 1 1,79

615 19.30 ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ – ΧΕΛΣΙΝΜΠΟΡΓΚ OVER 1,62

ΔΥΑΔΑ

619 21.00 ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ OVER 1,81

645 21.45 ΜΕΪΝΤΕΝΧΕΝΤ – ΓΟΥΕΪΜΑΟΥΘ OVER 1,76

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.