Είστε εδώ : Αρχική > Media, Ψυχαγωγία > Survivor Spoiler (27/4): Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι!

Survivor Spoiler (27/4): Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι!

Στο επεισόδιο της Μεγάλης Δευτέρας (26/4) στο Survivor, είδαμε τους κόκκινους παίρνουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους, αλλά την πρώτη τους σε αγώνισμα ασυλίας μετά από καιρό.
Με 10-8 έστειλαν τους μπλε στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν τον πρώτο παίκτη για αποχώρηση. Εκεί κάποιοι τα έβαλαν με τους Τζέιμς και Νίκο, λέγοντας πως λειτουργούν εντελώς μόνοι τους και γενικά είδαμε ένα κλίμα κατά τους, παρά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά.
Στο συμβούλιο οι μπλε έβγαλαν στον τάκο τον Κώστα Παπαδόπουλο, ενώ την ατομική ασυλία κέρδισε ο Παύλος Γαλακτερός και από αυτόν θα πέσει η «βόμβα».

Ποιοι είναι οι προτεινόμενοι; 

Όπως γράψαμε, τη 2η ασυλία κερδίζουν οι μπλε.
Την προηγούμενη βδομάδα οι μπλε έκαναν το 2/2, κάτι που δεν θα το καταφέρουν οι κόκκινοι. Απόψε οι μπλε σπάνε το μικρό σερί των αντιπάλων τους και κάνουν το 1-1 και οι ρόλοι αντιστρέφονται.
Στο συμβούλιο του νησιού υποψήφιοι από τους κόκκινους θα βγουν οι Τριαντάφυλλος και Γιώργος Ασημακόπουλος, ενώ ο Παύλος Γαλακτερός θα βγάλει στον τάκο τον Τζέιμς! Κίνηση τακτικής για να «δυναμώσουν» τα ονόματα των υποψηφίων και να φύγει ο Τριαντάφυλλος ή κίνηση που δηλώνει πως όντως ο «πρίγκιπας» έχει γίνει στόχος και από τους μπλε; Αυτό θα δείξει…

Έτσι γι’ αυτή τη βδομάδα έχουμε υποψήφιους τους: Τριαντάφυλλο, Ασημακόπουλο, Κώστα Παπαδόπουλο και Τζέιμς Καφετζή. Σίγουρα θα είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι που έχουμε δει μέχρι σήμερα στο Survivor.

 

Πηγή: newsbomb.gr

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.