Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > «Διπλή» με Over στο Μάντσεστερ

«Διπλή» με Over στο Μάντσεστερ

Οι πρώτοι ημιτελικοί του Γιουρόπα Λιγκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρόμα και Βιγιαρεάλ – Αρσεναλ), ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ καλείται να «προστατεύσει» το προβάδισμα που απέκτησε στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ (1-0) και να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου. Οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν σοβαρές απουσίες και δύσκολα θα πάρουν ρίσκα, τουλάχιστον στο πρώτο 45λεπτο. «Χ ημίχρονο». 

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Μπαρτσελόνα με νίκη στο εξ αναβολής εντός έδρας ματς με τη Γρανάδα, «σκαρφαλώνει» στην κορυφή της βαθμολογίας. Σε χαμηλή απόδοση βρίσκεται ο «άσος», θα κάνουμε «παιχνίδι» με τα γκολ και θα επιλέξουμε τα «4-6 γκολ». 

Στο «Ολντ Τράφορντ», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περιμένει τη Ρόμα. Οι «μπέμπηδες» δείχνουν ανώτεροι από τους «τζιαλορόσι», με τον «άσο» όμως να βρίσκεται σε χαμηλή απόδοση. Θα προτιμήσουμε το «1Χ» της διπλής ευκαιρίας σε συνδυασμό με Over. 

Στα πλέι άουτ της Ρουμανίας, η Ντιναμό Βουκουρεστίου παίζει με τη Βολουντάρι. Η γηπεδούχος παλεύει να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, όμως έχει συμπληρώσει 13 αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-10). Σε καλύτερη μοίρα βρίσκεται η φιλοξενούμενη, που πορεύεται με μόλις 1 ήττα στα 9 τελευταία ματς. «Χ ημίχρονο». 

Τέλος, στο «Μαδριγάλ», η Βιγιαρεάλ αντιμετωπίζει την Αρσεναλ. Το «κίτρινο υποβρύχιο» έχει 6 νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι Λονδρέζοι «δαγκώνουν» εκτός έδρας, με 5-1-0 στη φετινή διοργάνωση. Σκοράρουν και οι δύο. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΟΝΑ

715 19.00 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Χ ΗΜ. 2,07

719 20.00 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΓΡΑΝΑΔΑ 4-6 G 2,12

723 22.00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΡΟΜΑ 1X & OVER 2,18

ΔΥΑΔΑ

714 17.00 ΝΤΙΝΑΜΟ Β. – ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ Χ ΗΜ. 1,94

722 22.00 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΑΡΣΕΝΑΛ G/G 1,63

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.