Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Σκοράρει και η Δανία

Σκοράρει και η Δανία

Ελάχιστα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Θα πάμε συντηρητικά αυτή την εβδομάδα, αναμένοντας την πρεμιέρα σε Euro και Copa America.

Στην ημιτελική φάση βρίσκονται τα πλέι οφ της Κόπα Λίγκα στην Αργεντινή. Τα ματς είναι νοκ – άουτ και σε ουδέτερο γήπεδο. Στο Σαν Χουάν, η Ρασίνγκ αντιμετωπίζει την Μπόκα Τζούνιορς. Η πρώτη παρουσιάζεται βελτιωμένη στο πρόσφατο χρονικό διάστημα, καθώς παραμένει αήττητη στα 6 τελευταία παιχνίδια. Η Μπόκα προέρχεται από τη νίκη – πρόκριση στους «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες επί της Δε Στρόνγκεστ (3-0 εντός). Περιμένουμε «κλειστό» πρώτο ημίχρονο. 

Νοκ – άουτ προημιτελικός για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 21 ετών, ανάμεσα σε Δανία και Γερμανία. Το ματς θα διεξαχθεί σε ουδέτερο έδαφος (Ουγγαρία). Οι Σκανβιναβοί πέτυχαν το απόλυτο «3 στα 3» στον όμιλο, με 6-0 τέρματα! Τα «πάντσερ» τερμάτισαν αήττητα στο γκρουπ, με απολογισμό 1-2-0. Σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Με την αναμέτρηση της Σαμπάιο Κορέα απέναντι στην Γκοϊάς, ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική στη Β’ Βραζιλίας. Η γηπεδούχος κατέκτησε το τοπικό πρωτάθλημα «Μαρανιαένσε», ωστόσο οι συνεχείς αλλαγές στο ρόστερ της, δεν την βοηθούν στο να βρει ομοιογένεια. Η φιλοξενούμενη υποβιβάστηκε πέρσι από τα «μεγάλα σαλόνια». Στόχος η άμεση επάνοδος, κάτι που την δεδομένη χρονική στιγμή φαντάζει δύσκολο. Θα κάνουμε «παιχνίδι» με τα γκολ. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

573 21.00 ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛ. – ΜΠΟΚΑ ΤΖ. Χ ΗΜ. 1,89

576 22.00 ΔΑΝΙΑ U21 – ΓΕΡΜΑΝΙΑ U21 G/G 1,85

580 02.00 ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΕΑ – ΓΚΟΪΑΣ 2-3 G 1,93

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.