Είστε εδώ : Αρχική > Κόσμος, Ποδόσφαιρο > Η Χετάφε ανακοίνωσε Μίτσελ!

Η Χετάφε ανακοίνωσε Μίτσελ!

Ο Μίτσελ επέστρεψε στη Χετάφε, ώστε να οδηγήσει τους Μαδριλένους στον δρόμο των επιτυχιών. Ανακοίνωση συνεργασίας για την επόμενη διετία.

O άλλοτε κόουτς του Ολυμπιακού ξανά στον πάγκο της Χετάφε, με την οποία υπέγραψε για τα επόμενα δυο χρόνια και ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (31/5) από τους Μαδριλένους.

Έχοντας καταφέρει πίσω στο 2009 να σώσει την ομάδα από τον υποβιβασμό και να την οδηγήσει στην 6η θέση και την ευρωπαϊκή συμμετοχή το 2010, ο Μίτσελ θα καθοδηγήσει ξανά την Χετάφε, από την οποία αποχώρησε ο Μπορδαλάς και βρέθηκε στον πάγκο της Βαλένθια.

Σε αυτή τη δεκαετία κατά την οποία ο Ισπανός απουσίασε από το κλαμπ της Μαδρίτης, πέρα από το άκρως επιτυχημένο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, ο Μίτσελ θήτευσε και στις Σεβίλλη, Μαρσέιγ, Μάλαγα και Πούμας στο Μεξικό… «Είναι τιμή για μένα να επιστρέψω. Στην πραγματικότητα, δεν είχα φύγει ποτέ. Είχα υποφέρει με κάποιες κακές καταστάσεις και ήμουν ευχαριστημένος με τις πολλές καλές. Ο σύλλογος έχει βελτιωθεί πολύ..» σχολίασε ο Ισπανός.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.