Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > «Ξεχειλίζει» από ποιότητα η Γαλλία

«Ξεχειλίζει» από ποιότητα η Γαλλία

Το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ δεν είναι και τόσο «εμπορικό». Τα διεθνή φιλικά παιχνίδια ξεχωρίζουν, ενώ πλήρης δράσης υπάρχει και στο Κύπελλο Βραζιλίας.

Πρώτο ματς για την ημιτελική φάση των πλέι οφ ανόδου της Β’ Ισπανίας, μεταξύ Χιρόνας και Αλμερίας. Η γηπεδούχος ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με αήττητο σερί 6 αγωνιστικών (5-1-0). Η φιλοξενούμεμη γνώρισε μόλις 1 ήττα στο ίδιο χρονικό διάστημα. Περιμένουμε «κλειστό» πρώτο ημίχρονο. 

Στην Αίγυπτο, η Σμούχα υποδέχεται την Πίραμιντς σε νοκ – άουτ αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Κυπέλλου. Οι δύο ομάδες παίζουν «ανοιχτά», όπως αποτυπώνεται από τα τελευταία τους αποτελέσματα. Γκολ εκατέρωθεν.  

Στο Πλοέστι, η Ρουμανία φιλοξενεί τη Γεωργία σε διεθνές φιλικό. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να προκριθούν στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ευκαιρία για δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα έχουν οι προπονητές. Προβλέπεται «ανοιχτό» παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες. 

Τελικός Κυπέλλου στο Ισραήλ. Μακάμπι και Χάποελ αγωνίζονται έχουν κοινή έδρα, γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση. Η τυπικά γηπεδούχος έχει τον πρώτο λόγο, η απόδοση του «άσου» όμως κρίνεται χαμηλή. Θα προτιμήσουμε τα «2-3 γκολ».

Αγώνας μπαράζ για άνοδο – παραμονή στη Σλοβενία. Η Κόπερ (Α’) βρίσκεται «αγκαλιά» με τη «σωτηρία», μετά τη νίκη με 2-0 εκτός έδρας επί της Κρκα (Β’) στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. Λογική επιλογή αποτελούν τα «2-3 γκολ». 

Τέλος, σε φιλικό παιχνίδι, που θα διεξαχθεί στη Νίκαια, η Γαλλία αντιμετωπίζει την Ουαλία. Οι «τρικολόρ» διαθέτει ρόστερ υψηλών προδιαγραφών και δίκαια συγκαταλέγεται στα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που ακολουθεί. Μπορεί να συνδυαστεί ο «άσος» και το Over της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας απέναντι στους Βρετανούς. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΔΥΑΔΑ

639 20.00 ΣΜΟΥΧΑ – ΠΙΡΑΜΙΝΤΣ G/G 1,88

643 21.45 ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ G/G 1,88

ΜΟΝΑ

641 20.30 ΜΑΚΑΜΠΙ Τ.Α. – ΧΑΠΟΕΛ Τ.Α. 2-3 G 1,90

642 21.00 ΚΟΠΕΡ – ΚΡΚΑ 2-3 G 1,92

874 22.00 ΧΙΡΟΝΑ – ΑΛΜΕΡΙΑ Χ ΗΜ. 1,85

647 22.05 ΓΑΛΛΙΑ – ΟΥΑΛΙΑ 1 & OVER 1,93

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.