Είστε εδώ : Αρχική > Media, Ψυχαγωγία > Survivor Spoiler (6/6): Αυτός ο παίκτης κερδίζει την πρώτη ασυλία

Survivor Spoiler (6/6): Αυτός ο παίκτης κερδίζει την πρώτη ασυλία

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, το Survivor, επιστρέφει σήμερα στις οθόνες μας, αν και θα είναι πολύ διαφορετικό αυτή τη φορά.

Κι αυτό γιατί θα λείπει ο Τριαντάφυλλος, μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα στο φετινό ριάλιτι, με φανατικούς θαυμαστές και ακόμα πιο φανατικούς haters. Οι φίλοι του Σάκης και Μαριαλένα αναπολούν ήδη την παρέα του, όπως βλέπουμε στο τρέιλερ, ενώ από την άλλη οι Amigos έχουν στήσει πανηγύρι…

Εκτός από την απήχηση που είχε στον Άγιο Δομίνικο η αποχώρηση του Ντάφυ, σήμερα το πρόγραμμα έχει αγώνισμα για την ατομική ασυλία. Μάλιστα, από σήμερα η διαδικασία στο Survivor αλλάζει και διαμορφώνεται ως εξής: ο παίκτης που θα κατακτά την ατομική ασυλία, θα ψηφίζει έναν παίκτη προς αποχώρηση. Συνεπώς δεν θα γίνεται πια ομαδική ψηφοφορία.

Τρεις ασυλίες ψάχνουν τους τρεις κατόχους τους, αλλά και τους τρεις που θα βγουν στον τάκο. Πλέον όλοι οι παίκτες είναι μάχιμοι και ανταγωνιστικοί, κάτι που σημαίνει ότι θα δούμε ομηρικές μάχες στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor Spoiler: Ποιος θα κερδίσει την ατομική ασυλία


Οι διαρροές έρχονται πλέον με το σταγονόμετρο από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, αφού η παραγωγή παίζει τα παιχνίδια της όσο μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Γι’ αυτό και πολλές φορές πλέον τα spoilers έρχονται επίτηδες λάθος, ώστε να μη χάνει το ενδιαφέρον του το τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, νικητής στο πρώτο αγώνισμα ατομικής ασυλίας είναι ο Σάκης Κατσούλης. Είναι ίσως ο πιο δυνατός παίκτης στο Survivor και το απόλυτο φαβορί.

Αν γίνει αυτό, η Μαριαλένα νιώθει ασφάλεια, κάτι που δεν ισχύει για Ασημακόπουλο, Καρολίνα και Κόρο…

 

Πηγή: thetoc.gr

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.