Είστε εδώ : Αρχική > Παναθηναϊκός, Ποδόσφαιρο, Σούπερ Λίγκα > Ο Γιοβάνοβιτς υπολογίζει κανονικά τον Μακέντα

Ο Γιοβάνοβιτς υπολογίζει κανονικά τον Μακέντα

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωρίζει όσα μπορεί να κάνει ο Φεντερίκο Μακέντα, προφανώς έχει σκεφτεί τον τρόπο που θα τον εκμεταλλευτεί στον νέο Παναθηναϊκό και ο Ιταλός συνεχίζει κανονικά στο «τριφύλλι».

Κόντρα σε σενάρια και πιθανότητες περί της αποχώρησης του Μακέντα από το «πράσινο» ρόστερ σαν σε συνέχεια της ιστορίας που είχε εκτυλιχθεί και το περασμένο καλοκαίρι, φαίνεται ότι για φέτος δεν θα υπάρξει τίποτα απρόοπτο.

Ο Φεντερίκο Μακέντα είναι και παραμένει ενεργό μέλος του Παναθηναϊκού με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τον υπολογίζει κανονικά στα πλάνα του και στην δουλειά που θέλει να κάνει στο «τριφύλλι».

Ο Ιταλός επιθετικός που αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές με την σύντροφο και το παιδάκι τους, θα είναι παρών στον Παναθηναϊκό και τη νέα αγωνιστική περίοδο στη σελίδα που γυρίζει φυσικά η ομάδα με την αλλαγή προσώπου στην άκρη του πάγκου.

Δεν υφίσταται η παραμικρή σκέψη και πρόθεση «διαζυγίου» από πλευράς συλλόγου, αν και στο ποδόσφαιρο τα δεδομένα αλλάζουν. Δηλαδή, οποιαδήποτε συμφέρουσα πρόταση για οποιονδήποτε παίκτη είναι λογικό να εξετάζεται, ωστόσο, το δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει και υπολογίζει κανονικά τον φορ της ομάδας.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.