Είστε εδώ : Αρχική > Κόσμος, Ποδόσφαιρο > Νέος προπονητής της Γουλβς ο Μπρούνο Λάζε

Νέος προπονητής της Γουλβς ο Μπρούνο Λάζε

Ο Μπρούνο Λάζε είναι ο διάδοχος του Νούνο Εσπίριτο Σάντο στην τεχνική ηγεσία της Γουλβς, όπως γνωστοποίησαν με ανακοίνωσή τους οι «λύκοι».

Οι «λύκοι» ήταν σε συζητήσεις το τελευταίο διάστημα με τον 45χρονο Πορτογάλο προπονητή και την Τετάρτη (09/06) ήρθαν σε συμφωνία για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ετσι, ο Μπρούνο Λάζε παίρνει τη θέση του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, ο οποίος πριν από μερικές εβδομάδες αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Γουλβς.

Ο Λάζε έχει ξαναδουλέψει στην Αγγλία στο παρελθόν αλλά ως βοηθός προπονητής στην Σέφιλντ Γουένσντεϊ την διετία 2015-2017, ενώ το 2019 ανέλαβε πρώτος προπονητής στην Μπενφίκα.

Τα πράγματα όμως με τους «αετούς» δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε ο ίδιος, καθώς ο σύλλογος είχε το χειρότερο σερί της ιστορίας του με 2 νίκες σε 13 παιχνίδια, ενώ παράλληλα μέτρησε και πέντε συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη στην έδρα του.

Γι’ αυτό και η Μπενφίκα αποφάσισε πέρυσι τέτοια εποχή, να απομακρύνει από τον πάγκο της τον Μπρούνε Λάζε, ο οποίος πλέον ετοιμάζεται για νέες προκλήσεις στην προπονητική του καριέρα.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.