Είστε εδώ : Αρχική > Media, Ψυχαγωγία > Survivor Spoiler: ΑΝΑΤΡΟΠΗ με την παίκτρια που αποχωρεί!

Survivor Spoiler: ΑΝΑΤΡΟΠΗ με την παίκτρια που αποχωρεί!

Όλο και περισσότερες ανατροπές θα συνεχίσουμε να βλέπουμε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Οι νέοι κανόνες με τις ατομικές και μεικτές ασυλίες έχουν φέρει τα πάνω-κάτω, αφού πλέον όλοι αγωνίζονται ως ίσοι προς ίσοι.

Έτσι, από την Κυριακή και μετά είδαμε τον Σάκη, τη Μαριαλένα και τον Ηλία να κερδίζουν με αυτή τη σειρά τις ασυλίες, κάτι που έφερε αντίστοιχα υποψήφιους, την Καρολίνα, την Ελένη και τη Μαριαλένα.

Οι τρεις παίκτριες αφέθηκαν στα χέρια του κοινού, το οποίο αποφάσισε για το ποιες θα κρατήσει στο Survivor και ποια θα είναι αυτή που θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα.

Survivor spoiler αποχώρηση 9/6: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί!

Η συγκεκριμένα αποχώρηση ήταν αρκετά μπερδεμένη και σίγουρα ο άνθρωπος μας στον Άγιο Δομίνικο, αν και δεν το συνηθίζει, μπορεί να κάνει και λάθη.

Η πρώτη πληροφόρηση που υπήρχε, ήθελε την Ελένη Χαμπέρη να είναι αυτή που φεύγει από το ριάλιτι, ωστόσο τα πράγματα έχουν ανατραπεί.

Τελικώς η παίκτρια που θα επιστρέψει στην Ελλάδα και δεν θα συνεχίσει την πορεία της στον Άγιο Δομίνικο θα είναι η Καρολίνα.

Ο κόσμος αποφάσισε και έκρινε ότι η παίκτρια των Μπλε έχει αλλάξει αρκετά και μάλλον οι τελευταίες κόντρες που είχε και με μέλη της ομάδας της, επηρέασαν τη γνώμη του κοινού.

 

Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής: 

 

 

 

Πηγή: sportime.gr

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.