Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Παιχνίδι στο… Euro

Παιχνίδι στο… Euro

Αποκλειστικά με τους αγώνες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα ασχοληθούμε στο σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Στον 4ο όμιλο, η Σκωτία αντιμετωπίζει την Τσεχία. Κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, καθώς το μεταξύ τους αποτέλεσμα αναμένεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πορεία τους στη διοργάνωση, δεδομένου πως οι υπόλοιπες δύο ομάδες του γκρουπ είναι η Αγγλία και η Κροατία. Ποντάρουμε στο Over 2. Σε περίπτωση που σημειωθούν δύο τέρματα, παίρνουμε πίσω το ποντάρισμα μας, από 3 και πάνω, «πληρωνόμαστε» την απόδοση. 

Στο 5ο γκρουπ, η Πολωνία παίζει με τη Σλοβακία. Με σημαντικές απουσίες στην επίθεση οι Πολωνοί, δεν υπολογίζονται οι Πιάτεκ και Μίλικ, οπότε όλο το βάρος πέφτει στον σούπερ σταρ Λεβαντόφσκι. Για τους Σλοβάκους, είναι η τελευταία διοργάνωση για πολλούς έμπειρους παίχτες, που βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της καριέρας τους. Θα δώσουμε οριακό προβάδισμα στην Πολωνία. 

Για τον ίδιο όμιλο, η Ισπανία υποδέχεται τη Σουηδία στη Σεβίλλη. Οι «φούριος ρόχας» είναι το φαβορί για την 1η θέση στο γκρουπ. Προβλήματα της τελευταίας στιγμής και στις δύο ομάδες. Οι Γιορέντε, Μπουσκέτς από τη μία και οι Κουλουσέφσκι, Σβάνμπεργκ από την άλλη, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και τέθηκαν νοκ – άουτ. Λογική επιλογή αποτελούν τα «2-3 γκολ». 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΟΝΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3

107 16.00 ΣΚΩΤΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ OVER 2 1,87

108 19.00 ΠΟΛΩΝΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ 1 1,70

109 22.00 ΙΣΠΑΝΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ 2-3 G 1,99

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.