Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Εποχή Μπάγεβιτς στον Ατρόμητο

Εποχή Μπάγεβιτς στον Ατρόμητο

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι και επίσημα από σήμερα ο αντικαταστάτης του Γιώργου Δώνη στον πάγκο του Ατρόμητου. Η μικρή διαφορά που υπήρχε στο οικονομικό ανάμεσα στον Σερβοέλληνα τεχνικό και τον ισχυρό άνδρα των Περιστεριωτών Γιώργο Σπανό ξεπεράστηκε και ανακοινώθηκε η πρόσληψή του από την ΠΑΕ, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει: ««Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον προπονητή Ντούσαν Μπάγεβιτς για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο πιο πετυχημένος και πολυνίκης τεχνικός στην σύγχρονη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας μας έπειτα από την ολοκλήρωση του κύκλου των διαδοχικών επαφών με τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο αλλά και την καταλυτική συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Σπανό».

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Μπάγεβιτς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Ατρόμητου. Ο 63χρονος τεχνικός τόνισε: «Συμφώνησα να αναλάβω τον Ατρόμητο, μια ομάδα στην οποία υπάρχουν οργάνωση και συνέπεια, συνθήκες που επιθυμώ αλλά και θεωρώ απαραίτητες. Μια ομάδα που αποδεικνύει ότι θέλει να είναι ανταγωνιστική και αυτό είναι σημαντικό. Στόχος μου είναι να δώσω στον Ατρόμητο τα στοιχεία της δικής μου δουλειάς».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σαν συνεργάτες ο Μπάγεβιτς θα έχει το τιμ που είχε και στην ΑΕΚ. Βοηθός του θα είναι ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής και γυμναστής ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας. Η συμφωνία με τον Ατρόμητο έκλεισε στα 300 χιλιάδες ευρώ ετησίως για τον Σερβοέλληνα, ενώ το ίδιο ποσό θα μοιραστεί το υπόλοιπο τεχνικό τιμ (Μπουρουτζίκας, Γεωργαμλής, ο γυμναστής τερματοφυλάκων και ο σκάουτερ). Γυμναστής τερματοφυλάκων θα αναλάβει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σλόμπονταν Σούιτσα που επίσης πέρασε από την Ένωση.

Επιμέλεια: Μπάμπης Πουλούτσης

Στείλτο :

tags:

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.